ČOVEK JE BOG! Tomislav Nikolić odlikovao seriju Vojna akademija! (VIDEO)
Foto: Fonet

nema dalje!

ČOVEK JE BOG! Tomislav Nikolić odlikovao seriju Vojna akademija! (VIDEO)

Kako je navedeno, 57 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije odlikovano je povodom proslave Sretenja
Objavljeno:

Ukazima predsednika Republike Tomislava Nikolića odlikovano je više od stotinu pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, a orden je dodeljen i producentu serije "Vojna akademija" Nebojši Gariću.

Kako je navedeno, 57 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije odlikovano je povodom proslave Sretenja, dok je povodom Dana Vojske medaljama nagrađeno 52 njih, koji su se posebno istakli u obavljanju dužnosti i zadataka u oblasti odbrane i bezbednosti.

Ordenom belog orla s mačevima trećeg stepena odlikovan je nedavno penzionisani general-potpukovnik Jovica Draganić, a Ordenom zasluga za odbranu i bezbednost 1. stepena general-potpukovnik Đokica Petrović, general-major Dušan Stojanović i brigadni general Ilija Todorov.

foto: Fonet

Povodom Dana državnosti Republike Srbije, Ordenom zasluga za odbranu i bezbednost 1. stepena odlikovano je troje pripadnika, njih 20 zlatnom i srebrnom medaljom za zasluge, dok je 33 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije nagrađeno zlatnom i srebrnom medaljom za revnosnu službu.

Povodom 23. aprila, Dana Vojske, 19 pripadnika odlikovano je zlatnom i srebrnom medaljom za zasluge, dok je 33 nagrađeno zlatnom i srebrnom medaljom za revnosnu službu.

Posebno priznanje, Vojna spomen medalja za izuzetan doprinos sistemu odbrane Republike Srbije, uručena je producentu serije "Vojna akademija" Nebojši Gariću.

Državna odličja, povodom Dana državnosti i Dana Vojske Srbije, u Domu Garde na Topčideru, uručio je izaslanik predsednika Republike Milorad Simić.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.