REKAO SAM IM: JE*O VAS ĐINĐIĆ! Šešelj o incidentu sa demonstrantima ispred Skupštine! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

ekskluzivno

REKAO SAM IM: JE*O VAS ĐINĐIĆ! Šešelj o incidentu sa demonstrantima ispred Skupštine! (VIDEO)

Na današnjem Protestu protiv diktature došlo je do incidenta, a tim povodom oglasio se i Vojislav Šešelj
Objavljeno:

Na današnjem "Protestu protiv diktature" došlo je do incidenta, ali na svu sreću, nije bilo povređenih. Naime, incindent se dogodio kada su okupljeni građani blokirali put i pokušao da zabrani prolaz automobilu u kojem se nalazio Vojislav Šešelj, na šta je reagovalo njegovo obezbeđenje.

foto: Printscreen

O tome šta se zaista dogodilo na skupštinskom parkingu Šešelj je za Kurir rekao da je on samo želeo da nesmetano da krene kući.

- Nisam ja nikad podržavao proteste nego samo njihove pojedine zahteve. Protiv sam toga da se blokiraju saobraćajnice i da ne može čovek da prođe iz Narodne skupštine. To je moje pravo kao narodnog poslanika i niko me ne može sprečiti da prođem. To nikad nije moglo, od devedesete godine na ovamo. Oni su se postavili ispred mog vozila i ja im rekao: "Sikter". Obezbedio sam sebi prolazak kao što ću uvek obezbediti. Neki se skloniše, neki počeše nešto da psuju, onda sam otvorio vrata da izađem napolje, oni ustuknuše i eto. Ali bilo je i ljudi koji su me pozdravili i koji su bili vrlo srdačni - rekao je Šešelj.

Pogledajte snimak incidenta:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.