EVO KOLIKO JE PREDSEDNIKA VUČIĆA KOŠTAO ZIDARSKI SENDVIČ SA PARIZEROM: Sastojke mu kupili Momirović i Mali
Vučić i Momirović jedu parizer, Foto: INSTAGRAM/BUDUCNOSTSRBIJEAV/PRINTSCREEN

BOLJA CENA

EVO KOLIKO JE PREDSEDNIKA VUČIĆA KOŠTAO ZIDARSKI SENDVIČ SA PARIZEROM: Sastojke mu kupili Momirović i Mali

Cena ovog parizera po kilogramu je čak 140 dinara jeftinija

Objavljeno: 11:02h

Kao što je i najavio pre par dana, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas doručkovao četvrtku hleba, majonez i parizer, zajedno sa ministrom finansija Sinišom Malim i ministrom unutrašnje i spoljne trgovine Tomislavom Momirovićem. Video snimak je podelio na Instagramu, a kako je naveo, sastojke za sendvič su kupili Tomislav Momirović i Siniša Mali.

Sendviče su spremili i pojeli u Palati Srbije pošto danas, kako je naveo, tamo imaju mnogo sastanaka, a predsednik je takođe istakao da je sve to koštalo skoro 600 dinara:

"Kao što smo i obećali onima koji su od nas to zahtevali, nije to bio naš hir, još su valjda rekli da to ne smemo i nećemo da jedemo. Toma i Siniša su kupili pola kilograma parizera, domaće proizvodnje, dva litra jogurta, dva hleba 'Sava', dve kese i majonez i ukupna cena je 585 dinara, što se vidi sa fiskalnog računa", rekao je predsednik i dodao:

"Cena ovog parizera po kilogramu je čak 140 dinara jeftinija i veoma sam srećan zbog toga što smo uspeli. Nešto što narod voli da jede, nešto na čemu smo svi mi odrasli, nešto što ja i danas često jedem, posebno u avionu kada idem u inostranstvo, tražim da mi naprave sendvič baš od ovakvog parizera. I ne radimo ovo da bismo pokazali da demantujemo njihove laži o tome ko su milioneri, u Srbiji znaju ko ima račune u inostranstvu, a ko te račune nema, niti će ikad imati".

Bonus video:

04:28

Predsednik Aleksandar Vučić na radnom doručku

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.