JA SAM OVDE SVAKOG DANA: Borko Stefanović podržao studente, evo šta im je poručio! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

protest 10. dan

JA SAM OVDE SVAKOG DANA: Borko Stefanović podržao studente, evo šta im je poručio! (FOTO)

- Svaki dan sam ovde u svojstvu građanina, rekao je Stefanović
Objavljeno:

Protestna šetnja na desetom protestu "Protiv diktature", zbog nezadovoljstva rezultatima na izborima za predsednika Srbije na kojima je pobedio Aleksandar Vučić, krenula je oko 18:30 časova od Doma Narodne skupštine u Beogradu.

Među okupljenima su mahom mladi, ali svakog dana pridružuju im se i stariji sugrađani. Studenti su izneli svije zahteve, i kako kažu, protestne šetnje će trajat sve do njihovog ispunjenja.

DVADESETE GAZIM, POSAO NE NALAZIM: Novi protest, masa krenula peva "BOLJI ŽIVOT", transparenti jači nego ikad! (UŽIVO)

Danas je u povorci primećeni Borko Stefanović, lider Levice. On je u kratkoj izjavi Kuriru rekao da je na protestima svakog dana, u svojstvu građanina.

foto: Printscreen

- Iz ovoh protesta će se roditi nova snaga koja će ići ka pravim vrednostima. Svaki dan sam na protestima. To su mahom mladi ljudi. Njihovi zahtevi se tiču naše budućnosti - kazao je Stefanović.

Kako se navodi na Fejsbuk stranici "Protiv diktature", studenti zahtevaju smenu političke elite na čelu sa Aleksandrom Vučićem, fer i slobodne izbore, smenu članova Republičke izborne komisije i Regulatornog tela za elektronske medije, slobodu medija koja bi se ogledala u smeni odgovornih urednika Radio-televizije Srbije i Radio-televizije Vojvodine i oštrih kazni za urednike svih medija koji krše medijske zakone i kodeks.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.