VEČERAS ĆE VAS VAŠA POLICIJA ZAŠTITITI OD HULIGANA I PIJANICA! Društvenim mrežama munjevito se širi tvit Stefanovića, MUP odmah reagovao!
Foto: mup

ultrabrzi demanti

VEČERAS ĆE VAS VAŠA POLICIJA ZAŠTITITI OD HULIGANA I PIJANICA! Društvenim mrežama munjevito se širi tvit Stefanovića, MUP odmah reagovao!

- Očekujem da nadležno tužilaštvo reaguje i utvrdi ko je zloupotrebio ministra policije i MUP Srbije - kaže Biljana Popović Ivković
Objavljeno: 16:50h

- Poštovani građani i građanke, ne bojte se! Večeras će vas vaša policija zaštiti od huligana i pijanica. Policija će to po kratkom postupku!

Ovaj tvit osvanuo je na Tviter nalogu Nebojše Stefanovića. Tvit je rapidno počeo da se širi društvenim mrežama.

I taman kad su Tviteraši osuli paljbu po ministru unutrašnjih poslova, iz Ministarstva su demantovali ove navode uz obrazloženje da je tvit - lažan.

Izjava državnog sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova Biljane Popović

Ivković:

- Pojedini učesnici političkog života u Srbiji očigledno pokušavaju da izazovu haos na ulicama, time što svesno dele lažni tvit ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, u kome on navodno poručuje građanima da će ih policija po kratkom postupku zaštititi od huligana i pijanica.

- Nedopustivo je da se ime i funkcija ministra Stefanovića, kao i celokupna policija, zloupotrebljavaju u dnevno-političke svrhe i da se namerno izaziva panika i širi strah.

Očekujem da nadležno tužilaštvo reaguje i utvrdi ko je zloupotrebio ministra policije i MUP Srbije - napisano je u saopštenju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.