Boško Obradović otkrio zašto je podržao STUDENTSKE PROTESTE ŠIROM ZEMLJE!
Foto: Filip Plavčić

puna podrška

Boško Obradović otkrio zašto je podržao STUDENTSKE PROTESTE ŠIROM ZEMLJE!

Obradović je rekao da bi ga bilo sramota da nije podržao studente
Objavljeno: 17:03h

Predsednički kandidat i lider Dveri Boško Obradović, rekao je da je proteste studenata, koji se već dva dana održavaju širom zemlje podržao jer bi ga bilo sramota da nije. Obradović je rekao da su njegove ćerke srednjoškolke bile zajedno sa njim na protestu u Čačku, i sa svojim društvom.

- Kako da ne stojim uz njih i da ih ne podržim? Zar ćemo se mi stariji povući kao najobičnije kukavice i ostaviti omladinu da se bori protiv ove lopovske vlasti? Podržavam ove proteste kao građanin Srbije, a ne kao predsednički kandidat ili šef jedne opozicione poslaničke grupe u Narodnoj skupštini. Pitali su me i da im se obratim, ali to nisam želeo. To bi već bila zloupotreba njihovog opravdanog opozicionog protesta, a to ne želim. Uvek sam spreman da se odazovem na poziv mladih i govorim na njihovim protestima. Ali, ne želim da na bilo koji način to zloupotrebljavam. Posebno ne želim da učestvujem u obojenim revolucijama i sumnjivim protestima iza kojih stoje zapadne agenture. Uvek sam tu za opravdane opozicione proteste srpske mladosti - rekao je Obradović.

HOĆEMO NOVE IZBORE, SMENITE MAJU GOJKOVIĆ I UREDNIKE RTS: Studenti s protesta izašli sa svojim zahtevima!

Besni studenti blokirali Beograd: Novi protest završen - psovke, zviždanje, palile se baklje! Za sutra najavljeno novo okupljanje! (VIDEO)

Stotine ljudi na ulicama, zatvoren centar Beograda: Održan veliki protest, bilo skandiranja, psovki i zvižduka! (FOTO) (VIDEO)

Lider Dveri rekao je da je nešto drugo najvažnije "Vučić je pobedio u prvom krugu predsedničkih izbora, ali je još uvek pitanje da li je osvojio 50 odsto".

foto: Dragan Kadić

- Ono što je sigurno je da je izgubio omladinu. Omladina je pokazala najveći opozicioni potencijal otpora ovoj vlasti. To je velika i dobra vest za Srbiju. Sada je važno da proteste ne preuzmu zapadne agenture, obojene revolucije i izlizani političari, i sve upropaste.To smo imali toliko puta do sada i ne smemo im to ponovo dozvoliti. Svi smo za to da Vučićev diktatorski režim ode, ali nismo za to da se vrati lopovski DOS. Tražim poništavanje ovih izbora zbog medijskog mraka i obilja izbornih neregularnosti, kao i nove predsedničke izbore. Dovoljan razlog je Uputstvo o načinu glasanja na KiM koje je nezakonito, jer ga je Ustavni sud dva puta proglasio antiustavnim. Sada je sve na RIK-u: predstavnici Dveri tražiće obaranje i ponavljanje izbora, a videćemo ko će glasati da su ovi izbori bili regularni i tako očuvati Vučića na vlasti - rekao je Obradović, i dodao da najstrožije osuđuje napad Srpske napredne stranke na omladinu i njihove opravdane proteste širom Srbije, kao i saopštenje Povereništva SNS u Čačku koje, kako je rekao vređa mlade ljude širom Srbije samo zato što ne misle onako kako im nameću propagandna glasila SNS kao što su PINK i Informer.

foto: marina Cvetković

- Mladi misle svojom glavom i svaka im čast na tome - rekao je Obradović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.