STUDENTI BEOGRADSKOG UNIVERZITETA PODRŽALI ZAHTEVE KOLEGA IZ NS: Ali dodali su još jedan, PETI ZAHTEV!
Foto: Damir Dervišagić

odlučno do promene

STUDENTI BEOGRADSKOG UNIVERZITETA PODRŽALI ZAHTEVE KOLEGA IZ NS: Ali dodali su još jedan, PETI ZAHTEV!

Oni su kao još jedan od zahteva, peti po redu, naveli reviziju - sređivanje birčkog spiska u cilju utvrđivanja tačnog broja birača i nakon toga uvođenje elektronskog glasanja uz jasnu zaštitu od manipulacije
Objavljeno: 15:27h

Na Fejsbuk grupi "Proglas studenata Univerziteta u Beogradu" objavljeni su zahtevi studenata Univerziteta u Novom Sadu, ispod kojeg je ubačena i peta tačka.

Nakon što su danas studenti iz Novog Sada dodali da će protesti trajati sve do ispunjenja zahteva, oglasili su se i studenti Beogradskog univerziteta.

HOĆEMO NOVE IZBORE, SMENITE MAJU GOJKOVIĆ I UREDNIKE RTS: Studenti s protesta izašli sa svojim zahtevima!

Na Fejsbuk grupi "Proglas studenata Univerziteta u Beogradu" objavljeni su zahtevi studenata Univerziteta u Novom Sadu, ispod kojeg je ubačena i peta tačka!

Oni su kao još jedan od zahteva, peti po redu, naveli reviziju - sređivanje birčkog spiska u cilju utvrđivanja tačnog broja birača i nakon toga uvođenje elektronskog glasanja uz jasnu zaštitu od manipulacije.

Studenti Univerziteta u Beogradu naveli su takođe da se, ako se ne ispune zahtevi, traže vanredni parlamentarni izbori, a da će protesti trajati do ispunjenja zahteva.

Podsetimo, prvi zahtev koji su studenti izneli u javnost tiče se smene članova RIK-a, za koje su naveli da nisu ispoštovali odluke Ustavnog suda.

Studenti su potom zahtevali razrešenje Maje Gojković "zbog blokade rada Narodne skupštine".

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.