SRAMNO JE KAKO VAS TRETIRAJU! VI NISTE OLOŠ I KLOŠARI! Saša Janković uputio poruku studentima koji protestuju koja će vas oduševiti!
Foto: Damir Dervišagić

I ON JE uz njih

SRAMNO JE KAKO VAS TRETIRAJU! VI NISTE OLOŠ I KLOŠARI! Saša Janković uputio poruku studentima koji protestuju koja će vas oduševiti!

- Upravo zbog takvog odnosa prema građanima, protesti se i dešavaju. Srbija je naša zemlja - kaže Janković
Objavljeno: 09:13h

Povodom protesta, koji su odgovor na predsedničke izbore tj. rezultate istih, i izlaska mahom mladih na ulice širom Srbije oglasio se i drugoplasirani u predsedničkoj trci, Saša Janković, i to saopštenjem koje prenosimo u celosti:

"Širom Srbije, u najmanje 15 gradova, u toku su samoinicijativni protesti građana, većinom mladih, nezadovoljnih nepravdom i autokratskim režimom koji Srbiji preti diktaturom i poništava sve civilizacijske vrednosti.

U potpunosti razumem i podržavam mirne proteste. Sraman je način na koji mlade ljude, ali i njihove roditelje i starije sugrađane, prikazuju režimski mediji, nazivajući ih ološima, huliganima, klošarima, stranim plaćenicima i ostalim uobičajenim uvredama kojima se služi propaganda Aleksandra Vučića. Upravo zbog takvog odnosa prema građanima, protesti se i dešavaju. Srbija je naša zemlja.

Besni studenti blokirali Beograd: Novi protest završen - psovke, zviždanje, palile se baklje! Za sutra najavljeno novo okupljanje! (VIDEO)

Upozoravam da planovi za veštačko izazivanje nasilja, koje bi kao inspiratoru bilo pripisano meni, jesu najopasnija manipulacija koja se lako može otrgnuti kontroli vlasti koja ih sprema. Pozivam sve ljude koji protestuju na mir, staloženost i samokontrolu. Takođe, potrebno je snimati ličnim kamerama sve vinovnike eventualnih incidenata, radi istine i kasnijeg procesuiranja" - stoji u saopštenju.

Juče se povodom protesta oglasio i novi predsednik Srbije, Aleksandar Vučić. Opširnije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.