ANA BRNABIĆ NA MESTU PREMIJERA? Ministarka odgovorila na spekulacije
Foto: Filip Plavčić

bez komentara

ANA BRNABIĆ NA MESTU PREMIJERA? Ministarka odgovorila na spekulacije

Rekla je da je videla danas naslovne strane svih medija koje su "proglasile" najmanje tri premijera, te da ona to ne bi komentarisala

Objavljeno: 14:29h
Milka Radović

- Nemam nikakvu informaciju ko će biti novi premijer - rekla je danas ministarka državne uprave i lokalne samouprave, Ana Brnabić.

Ona je rekla da je videla danas naslovne strane svih medija koje su, kako kaže "proglasile" najmanje tri premijera, te da ona to ne bi komentarisala. Upitana da li je zainteresovana za premijersko mesto, rekla je da ne želi da prica o tome, jer to ne bi bilo fer prema premijeru, budućem predsedniku, ali ni prema kolegama u Vladi.

foto: Filip Plavčić

- Sešćemo svi zajedno, pretpostavljam. To je njegova odluka (Aleksandra Vučića) on će kao predsednik dati priliku nekom da napravi tu vladu - rekla je Brnabić novinarima u Beogradu.

Dodala je da je najvaznije da su izbori protekli u najboljem redu, u odnosu na atmosferu kakva je bila u predizbornoj kampanji.

- Pobeda je bila ubedljiva u prvom krugu. To znači puno i za vladu, jer je dobila još jednu potvrdu većine - zaključila je Brnabić.

Bonus video:

Ana Brnabić intervju nedelje

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.