OD PEČENJA I SENDVIČA, pa do - PLATI PA JEDI: Šta se jelo kod predsedničkih kandidata u noći izbora!
Foto: Espreso.co.rs

nije se štedelo!

OD PEČENJA I SENDVIČA, pa do - PLATI PA JEDI: Šta se jelo kod predsedničkih kandidata u noći izbora!

Negde se jelo i pilo "za sve pare", a negde je bilo veoma oskudno....
Objavljeno: 09:37h

JEREMIĆ SLUŽIO KOKICE I KANAPEE!

foto: Espreso

Kod Jeremića je bilo fino, sokovi, voda, a od jela kanapei sa tunjevinom, mesom, salatama, kiflice sa sirom, mesom, kolači i kolačići :) Kulturica!

Bio je aparat za kokice, i bile su super! Ipak, iako je pisalo "pući će kao kokice", SNS je ipak trijumfovao.

foto: Espreso

KOD RADULOVIĆA NIJE BILO GUŽVE

Radulovićevo sedište je bilo u Wurst Platz-u, atmosfera je bila opuštena, bilo je đuskanja, fotkanja i ćaskanja, ali je u principu bilo malo ljudi.

Negde oko 21h je počela rok svirka, koja se prekidala s vremena na vreme kako bi se pratili rezultati. Posluženja nije bilo, ali je mogla da se naruči klopa i piće o svom trosku. Na kraju večeri, došao je i Radulović i održao kratku konferenciju. Naručio je piće i nastavio je da se druži sa ljudima...

KOD JANKOVIĆA DELILI "BONOVE"

Na ulazu u štab Saše Jankovića koji se nalazio na ulazu u Dorćol Platz-u, delili su se papirići na kojima je pisalo "obrok" i "pića".

Od pića ste mogli da naručite skoro sve, ali se uglavnom pio Amstel. Delili su se i sendviči veganski i sa piletinom, po potrebi. Bilo je dosta glumaca i poznatih ličnosti, a u pozadini je svirao rok.

foto: Espreso

KOD ŠEŠELJA - JAGNJETINA!

foto: Espreso.co.rs

Šešelj je kao pravi domaćin i ove godine medije obradovao pečenjem - jagnjećim i prasećim - nije bilo toplo, ali o ukusu svedoči činjenica da je u prvih 10 minuta nestala prva tura.

foto: Espreso.co.rs

Pitice kao predjelo, a rakija i vino za zagrevanje. Kolači nakon svega - atmosfera kao kod kuće. Iako se vođa radikala nije obratio javnosti, kratku tišinu zamenila je upravo ta atmosfera u kojoj su se svi osećali sjajno.

BELI U SVOM STLU

Štab Ljubiše Preletačevića Belog nalazio se na periferiji Mladenovca, u mestu zvanom Selo Mladenovac odakle se osećao miris sarme.

foto: Espreso

Atmosfera je bila kao na kućnoj žurci, samo što je bilo dosta reflektora "velikih" kao televizijskih kuća. U više momenata puštana su njegova dva predizborna muzička hita, za vreme kojih su sve devojke ludovale i skakale. Sve vreme su se dešavali "stend-ap" performansi.

Žurkica je trajala do nekih 1 posle ponoći, kada se otišlo u lokalnu kafanu u kojoj se slušao isključivo rokenrol. I to onaj malo stariji. Takođe, ko nije probao sarmu, nije mu bilo dozvoljeno da napusti skup. Na kraju, došao je Boris Malagurski da donese Belom viski.

- Viski mu je dao, malo se tu prominglao, ali kada smo nekih 15-ak minuta kasnije kolega iz Vice-a i ja išli da jedemo na glavnom varoškom trgu, videli smo taj isti viski u rukama lokalnog pijanca po imenu Maradona! Maradona nam je, naravno, ponudio viski, i rekao nam da mu ga je dao preCednik. Popadali smo od smeha, i sa osmehom na licu otišli da spavamo... Valja napomenuti da ni u jednom trenutku niko nije izbedačio zbog pobede Vučića, već se slavilo kao da je Beli trijumfovao, što u neku ruku i jeste uradio, samo što većina u ovoj državi to neće da prizna, rekao je novinar Espresa koji je bio na licu mesta.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.