AROGANCIJOM SE NE DOLAZI NA VLAST! Zašto je srpska opozicija do nogu potučena od Vučića?
Foto: Fonet, Nebojša Mandić, Dragan Kadić

analiza posle izbora

AROGANCIJOM SE NE DOLAZI NA VLAST! Zašto je srpska opozicija do nogu potučena od Vučića?

- Kome je palo na pamet da krene u borbu za vlast s Kokanom, Draganom Velikićem, Srbijankom Turajlić?
Objavljeno: 23:03h

Opozicija je, htela to da prizna ili ne, doživela pravi krah na predsedničkim izborima.

I pored ubeđenosti da je "Vučiću došao kraj", da je Janković/Jeremić "pravi čovek/konačno pristojan čovek", rezultat na semaforu (što bi rekli sportski komentatori) ogolio je pravu istinu o Srbiji, ali i o krajnjim dometima opozicije.

Posle svega, ostalo je pitanje "zašto je opozicija prošla ovako loše". Možda ipak nije Vučić za sve kriv, možda nije neka ogromna teorija zavere u pitanju, kosmička nepravda, zavera masona itd. Možda su i iz kampanja uradili nešto što je oteralo glasače?

Možda je najbolju dijagnozu ove situacija postavio jedan od forumaša na jednom domaćem internet forumu. Prenosimo njegov odgovor na pitanje "zašto je opozicija prošla loše na izborima".

foto: Espreso

"Ovako se osvaja vlast. Kampanja SJ je bila prava katastrofa. Jednostavno je ciljao krug dvojke i pravo je čudo da je i ovoliko dobio. Vlast se ne osvaja u Dorćol placu, već u Babušnici. Ako se iz toga izvuku pouke onda su ovi izbori dobra škola, u protivnom AV će biti u sedlu dok ga junačko zdravlje bude služilo. Uz ovakvu opoziciju i šimpanza bi pobedila na izborima. Kome je palo na pamet da krene u borbu za vlast sa Kokanom, Draganom Velikićem, Srbijankom Turajlić? Koju težinu ti ljudi nose ispod Žarkova i iznad Muhara? Više bi mu vredeo jedan sindikalac iz Prokuplja nego Duda Ivković. Go elitizam i gola arogancija.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.