PAROVIĆ OTVORIO DUŠU: Bio sam ubedljivo najpristojniji od svih kandidata!
Foto: Fonet Fonettv

posle glasanja

PAROVIĆ OTVORIO DUŠU: Bio sam ubedljivo najpristojniji od svih kandidata!

- Pokušao sam da Srbiji ponudim drugačiju politiku. Ne mislim da će u ovom momentu da bude u broju iskazana previše, ali sam siguran da će doprineti stabilnosti zemlje - rekao je Parović
Objavljeno:

Predsednički kandidat Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović izrazio je danas nadu da će izborni dan, ali i noć, proteći mirno i istakao da je vodio najpristojniju kampanju, jer se isključio iz referendumske atmosfere.

- Moja velika nada je da plan određenih grupacija, koje ja zovem NATO strukture, u ovoj zemlji neće uspeti i da će ovaj dan, a posebno izborna noć proteći mirno i da će se sve završiti u duhu najboljih demokratskih tekovina koja ova država baštini - rekao je Parović nakon što je glasao u Novom Sadu.

On je dodao da je vodio ubedljivo najpristojniju kampanju, jer se, kako je ocenio, nije uključio u štetnu referndumsku atmosferu u zemlji.

foto: Fonet Fonettv

- Pokušao sam da Srbiji ponudim drugačiju politiku. Ne mislim da će u ovom momentu da bude u broju iskazana previše, ali sam siguran da će doprineti stabilnosti zemlje. Nažalost mi smo u poziciji da se opoziciona scena svela na vulgarnost i nedostatak programa, na uvrede, psovke i karikature , a ja sam pokazatelj da se politika mora drugačije voditi. Nastaviću takvu vrednosnu priču koja je Srbriji preko potrebna - naveo je Parović

(Espreso.co.rs / Izvor: Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.