OVO JE BUDUĆNOST NAŠE ZEMLJE: 404 policijska službenika ispred Palate Srbija, među njima 111 devojaka!
Foto: Mup

lepa slika srbije

OVO JE BUDUĆNOST NAŠE ZEMLJE: 404 policijska službenika ispred Palate Srbija, među njima 111 devojaka!

Premijer je i najavio nabavku tri helikoptera i istakao da je u toku i postupak nabavke uniformi, ali i patrolnih vozila
Objavljeno: 14:35h

Svečanost povodom prijema 404 nova policijska službenika u Ministarstvo unutrašnjih poslova, 258 svršenih polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku i 36 diplomaca Kriminalističke policije održala je danas ispred Palate Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Svečanosti su prisustvovali Maja Gojković, gradonačelnik Siniša Mali, ministar za rad Aleksandar Vulin...

Samoj ceremoniji prisustvovao je i predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, kao i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Okupljeni su ih pozdravili aplauzom, nakon čega je intonirana himna.

foto: Mup

- Vidim desetine mladih devojaka i momaka koji su budućnost naše policije. Uloženo je u njih vreme i znanje i stiglo je vreme kada, vi, deco, možete to vratite našoj državi. Vi stariji, nesebično im pomažite i delite savete. Napravite od njih što bolje policajce i ljude - rekao je premijer Vičić okupljenima, odajući pruznanje dobrim policijskim akcijama, naročito što je kriminalistička polcija uspela da skloni četiri tone droge iz prometa, od toga tonu skanka u jednoj akciji.

foto: Mup

Premijer je i najavio nabavku tri helikoptera i istakao da je u toku i postupak nabavke uniformi, ali i patrolnih vozila kako bi službenici MUP bili daleko bezbedniji u obavljanju svojih dužnosti, zahvalvši im se na predanosti kojim garantuju miran san građana.

foto: Mup

Nakon održanog govora, počeo je defile pripadnika MUP-a u kome učestvuje oko 1.100 policajaca i oko 60 vozila. Među 404 novih policajaca je čak 111 devojaka.

Prva vežba bilo je pratnja i obezbeđivanje lica, zatim i obezbeđivanje kontrolnog punkta.

foto: Mup

Smenjivali su se i ešaloni Žandarmerije, specijalne antiterorističke jedinice, policajca, vatrogasaca, pripadnika kriminalističke policije.

foto: Mup

U defileu bilo je i konjanka, vodiča službenih pasa, saobraćajnih policajca i na motorima i vozilima.

Na kraju su se koloni pridružio čitav vozni park terenskih vozila MUP-a.

(Espreso.co.rs / Agencije / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.