ŽESTOK NAPAD SNS NA ŽENU VUKA JEREMIĆA: Nataša Jeremić je ŠEFICA NARKO TRŽIŠTA, tvrdi Milenko Jovanov!
Foto: Press Tim-Vuk Jeremic

predizborni rat

ŽESTOK NAPAD SNS NA ŽENU VUKA JEREMIĆA: Nataša Jeremić je ŠEFICA NARKO TRŽIŠTA, tvrdi Milenko Jovanov!

- Najveća kriminalna banda u Srbiji danas je u okruženju Vuka Jeremića, a braćom Burgije, Paucima i drugim kriminalcima, kao i celokupnim narko tržištem u Srbiji upravlja njegova žena, Nataša Jeremić - stoji u saopštenju SNS
Objavljeno: 07:20h

Srpska napredna stranka objavila je saopštenje koje potpisuje potpredsednik Glavnog odbora Milenko Jovanov, u kojem se žestoko napadaju predsednički kandidat Vuk Jeremić i njegova supruga Nataša.

Prenosimo ovo saopštenje u celosti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Najveća kriminalna banda u Srbiji danas je u okruženju Vuka Jeremića, a braćom Burgije, Paucima i drugim kriminalcima, kao i celokupnim narko tržištem u Srbiji upravlja njegova žena, Nataša Jeremić.

Vuk Jeremić je verovatno pobesneo zato što je srpska policija izvršila rekordnu zaplenu od više od tone droge, pa danas laže više nego što smo navikli.

Isti taj Jeremić bio je saučesnik u šesnaestogodišnjoj pljački Vojvodine od strane Demokratske stranke, kada su pljačkana čak i deca sa smetnjama u razvoju, a podržavao je i kada su njegove žute kolege donosile Statut, kojim su od Vojvodine htele da prave državu.

foto: Fonet/Božidar petrović

Umesto što laže i izmišlja, Jeremić bi najzad mogao da kaže ko mu je dao ogromne pare za kampanju i šta od njega traži zauzvrat. Možda bi to dalo odgovor i zašto su najveći kriminaci u njegovom okruženju.

Služba za informisanje

Srpska napredna stranka"

foto: Printscreen/Facebook/Vuk Jeremić

Iz pres tima Vuka Jeremića najavili su da će danas u 11 sati biti održana vanredna konferencija za medije na kojoj će se novinarima obratiti Nataša Jeremić, koju je SNS nazvao "šeficom narko tržišta".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.