Ivica Dačić SKROZ ISKRENO: Neću da budem ničije MAGARE! (FOTO)
Foto: Printscreen/YouTube/espreso.co.rs

kolumna ministra

Ivica Dačić SKROZ ISKRENO: Neću da budem ničije MAGARE! (FOTO)

Ministar inostravnih poslova napisao zanimljivu kolumnu za Kurir u kojoj je pisao o predstojećim izborima, a nju prenosimo u celosti
Objavljeno: 16:19h

Postoji, možda, neki sasvim drukčiji sudbinski raspored, u nekoj drugoj dimenziji, u kojem uopšte nisam ovo što jesam, nego sasvim običan službenik, ili novinar, profesor u školi, i u kojem me, samim tim, ne čeka učestvovanje na izborima, nego samo biranje na njima.

Kupila sam patike u Beču, a u BG doživela šok! ZAŠTO NIKADA VIŠE NEĆU KUPOVATI U SRBIJI?

Pa hajde da vidimo oko čega bih i šta imao da odlučim pre nego što zaokružim listić.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Bio bih zbunjen i zapanjen, u najmanju ruku, pre svega činjenicom da čak šest od jedanaest kandidata uopšte ne pripada nikakvoj političkoj organizaciji, nego je reč o pojedincima iza kojih su grupe građana, Tviter, nevladine organizacije, pokreti.

To, pojednostavljeno, znači da na izbornoj tacni koju razgledam ima veoma malo onoga što je meni najvažnije - ideologije, programa, plana, infrastrukture, jasnog cilja, i da mi se, po ko zna koji put, oni kojima naginjem obraćaju na isti način - po mesijanskoj matrici, s puno opštih mesta i beskorisnih a visokoparnih fraza.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.