"SRBIJA JE NEPOBEDIVA": Dačić - "Važno je u teškim trenucima pokazati ODGOVORNOST"
Ivica Dačić, Foto: Kurir tv printscreen

OGLASIO SE

"SRBIJA JE NEPOBEDIVA": Dačić - "Važno je u teškim trenucima pokazati ODGOVORNOST"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je za 26. maj najavio najveći skup ikada održan u Srbiji, a održaće se ili kod Narodne skupštine ili na Trgu Republike

Objavljeno:

Ministar spoljnih poslova i lider SPS Ivica Dačić pozvao je sve Srbe da 26. maja dođu na skup u Beograd, kako bi pokazali da je Srbija nepobediva, stabilna i pobednička zemlja.

Dačić je, takođe, u izjavi za Kurir, osudio pokušaj dela opozicije da veliku tugu celog naroda zloubotrebi u političke svrhe.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je za 26. maj najavio najveći skup ikada održan u Srbiji, a održaće se ili kod Narodne skupštine ili na Trgu Republike.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučićfoto: Printscreen/Kurir

"Važno je u teškim trenucima pokazati odgovornost, za razliku od opozicije koja sramotno zloupotrebljava veliku tragediju i tugu za svoje političke ciljeve. Znaju da ne mogu pobediti na izborima, zato hoće vlast putem ulice, što nikakve veze nema sa žrtvama i njihovim porodicama. Pokazaćemo 26. maja da je Srbija nepobediva, stabilna i pobednička zemlja! Pozivam sve Srbe, ma gde žive, da 26. maja dođu u Beograd, da pokažemo svetu šta smo i ko smo. Srbi su najbolji narod na svetu kad je najteže", rekao je Dačić i dodao:

"Srbiji je u ovim teškim trenucima više nego ikad potrebna stabilnost, ozbiljnost i jednistvo, za razliku od pojedinih politikanata iz opozicije koji bi dodatno da nas zavade i unesu nemir onda kad nam je najteže. Time pokazuju svoje pravo lice i do čega im je zaista stalo - do najprizemnijeg politikanstva i profita na nesreći naroda".

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.