MLADI PESNIK NAPISAO PESMU O BELOM I ZAPALIO SRBIJU: Nije teško, preleteće Beli, I ovaj tužan svet celi! Ostatak će vas ostaviti bez teksta! (FOTO)
Foto: Facebook / Ljubiša Preletačević Beli

sirotinja uzvraća udarac

MLADI PESNIK NAPISAO PESMU O BELOM I ZAPALIO SRBIJU: Nije teško, preleteće Beli, I ovaj tužan svet celi! Ostatak će vas ostaviti bez teksta! (FOTO)

Ljubiša Preletačević Beli najpopularniji je kandidat za predsednika, a sada je dobio i pesmu!
Objavljeno: 11:50h

Ljubiša Preletačević Beli definitivno je kandidat za predsednika Srbije na izborima koji će se održati 2. aprila.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, Beli je imao problema s Republičkom izbornom komisijom oko i validnosti potpisa, ali nakon sednice RIK-a, doneto je rešenje kojim se potvrđuje kandidatura mladog Luke Maksimovića.

Za takvo rešenje glasalo je 19 članova RIK-a, dva su bila protiv i nije bilo uzdržanih.

Da Belog mnogi podržavaju uverili smo se bezbroj puta, a svojom parolom "Sirotinja uzvraća udarac" pokupio je simpatije onih koji nisu bili sigurni u to da li je on pravi čovek koji treba da uđe u trku za predsednika.

Na adresu naše redakcije stigla je pesma posvećena Belom, koju je napisao mladi pesnik Ilija Stanković, o kojem je naš portal već pisao.

Ako ste tužni - on je najbolji lek! Ilija je Beograđanima vratio osmeh na lice na jedan zaboravljeni način!

Pesmu vam prenosimo u celosti:

Bože mili, čuda velikoga, Šta se zbiva u zemlji Srbiji, Dolazi li nama vreme sreće, Il' se po njoj samo Beli šeće. Ide Beli, vreme ga nosi, Za overu potpisa mora da prosi, Nije teško, preleteće Beli, I ovaj tužan svet celi. Korak za korakom, gomila se diže, Dosta im je zuluma, podrška stiže, Sa svih strana ovog našeg sveta, Da Beli u Andrićev venac ušeta. Ali njemu danas se neko javlja, Veoma milo, ženski glas ga pozdravlja, Da ga pita, ako ipak mogu da se vide, Kaže njoj se iz palate ne ide. Znam čoveka, kaže iz gomile jedan, Dodaje drugi, mali je opasan i vredan, Vučić ili Beli, dilema je sada čista, Srbija svakako propada, sudbina je ista. Demantuje Beli, kaže on se javi, I detetu, i čoveku, i svinji i kravi, I da bi on od sreće plak'o, Kad bi na Andrićevom vencu zasijalo: Samo jako!

SAMO JAKO! AVE BELI!

(M. B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.