ŠEŠELJ: Doći ću u Zagreb da lično Kolindici skinem gaće i pokažem ko su četnici!
Foto: AP, Nebojša Mandić

u svom stilu

ŠEŠELJ: Doći ću u Zagreb da lično Kolindici skinem gaće i pokažem ko su četnici!

Šef SRS primećuje da uopšte nije slučajno to što je skidanje gaća prva metafora koja pada na pamet hrvatskoj predsednici
Objavljeno:

Lider radikala Vojislav Šešelj u izjavi za Informer poručio je hrvatskoj predsednici Kolindi Grabar Kitarović da će lično da ode kod nje u Zagreb, skine joj gaće i pokaže ko su srpski četnici!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Šešelj je tako, u svom prepoznatljivom stilu, uzvratio Kitarovićevoj na skandalozne optužbe na račun Srbije. Kolinda je, naime, gostujući u sredu uveče na RTL, ocenila da se Srbiji priviđa bujanje ustaštva u Hrvatskoj (!?!).

- Nemojmo skidati gaće ni pred kime! Srbija je ta koja potencira ustaštvo u Hrvatskoj. 'Za dom spremni' je legalan logo koji nikad dosad nije doveden u pitanje, a odjednom je postao glavna tema u Hrvatskoj. Ne razumem ni zašto ambasada SAD u Beogradu nije isto tako oštro osudila Šešelja i radikale kad su demonstrirali podršku predsedniku Trampu, kao što je Vašington osudio nedavni skup u Zagrebu (ustaški i antisrpski, prim. aut.) - prokomentarisala je Kitarovićeva.

Na drugoj strani, šef SRS primećuje da uopšte nije slučajno to što je skidanje gaća prva metafora koja pada na pamet hrvatskoj predsednici.

- Ko o čemu, Kolindica o skidanju gaća! Doći ću ja u Zagreb da lično mojoj Kolindici skinem gaće i objasnim joj kakva je razlika između srpskih četnika i hrvatskih ustaša - zaključio je Šešelj za ovaj list.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.