Naprednjaci optužili majku da koči razvoj Srbije: Ono što su joj oni odgovorili razbesnelo je sve! (FOTO)
Foto: Printscreen / Twiter

imaju li mozga?

Naprednjaci optužili majku da koči razvoj Srbije: Ono što su joj oni odgovorili razbesnelo je sve! (FOTO)

Ovakav slučaj Srbija ne pamti
Objavljeno: 17:12h

Jedna majka iz Subotice šokirana i besna jer nije svoje deste uspela da odvede na sistematski pregled, rešila je da nemili događaj koji je doživela podeli na društvenoj mreži.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, revoltirana žena napisala je da zbog održavanja mitinga predsedničkog kandidata Srpske napredne stranke (SNS) i njihovih koalicionih partnera u tom gradu nije mogla da odvede bebu na sistematski pregled.

- Zbog njega danas bebu nisam mogla odvesti na sistematski, jer naravno on je bitniji od sve dece u Srbiji. Jadni mi sa njim - napisala je ova Subotičanka.

Mnogi korisnici društvenih mreža, saosećaju sa njom i pitaju se kako je tako nešto moguće, a onad jeusledila i reakcija SNS iz Subotce. I to skandalozna!

Verovali ili ne, oni su ovu ženu optužili da "stoji na putu razvitku Srbije".

- Odvedite bebu na sistematski sutra, i to ako niste ovo izmislili kako bi narušili ugled našeg predsednika stranke. Takvi ljudi kao vi stoje na putu razvitka Srbije!

Građani su osuli paljbu po subotičkim naprednjacima, jer je zaista smešno ovako nešto reći ženi za dete!

Predsednički kandidat Aleksandar Vučić održao je u utorak, 7. marta, predizborni miting u Subotici, na koji je iz raznih delova Srbije prispelo oko stotinu autobusa sa njegovim pristalicama, zbog čega su pojedini delovi grada bili blokirani.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.