CRNA GORA BIRA: Drugi krug predsedničkih izbora u trci Milo Đukanović i Jakov Milatović
Foto: Promo

emisija

CRNA GORA BIRA: Drugi krug predsedničkih izbora u trci Milo Đukanović i Jakov Milatović

Drugi krug predsedničkih izbora poslednji put je održan 1997, kada je Đukanović, posle velike podele u DPS-u, imao duel sa dugogodišnjim saradnikom Momirom Bulatovićem

Objavljeno:

Građani Crne Gore danas glasaju u drugom krugu na osmim predsedničkim izborima od uvođenja višestranačkog sistema, a četvrtim od proglašenja nezavisnosti Crne Gore 2006. godine.

Za predsednika Crne Gore u drugom krugu izbora takmiči se Milo Đukanović aktuelni predsednik i lider Demokratske partije socijalista (DPS), koji više od tri decenije vlada zemljom i Jakov Milatović kandidat Pokreta Evropa sad.

Drugi krug predsedničkih izbora poslednji put je održan 1997, kada je Đukanović, posle velike podele u DPS-u, imao duel sa dugogodišnjim saradnikom Momirom Bulatovićem.

Predsednički izbori u Crnoj Gori su prvo odmeravanje snaga na državnom nivou nakon parlamentarnih izbora održanih 30. avgusta 2020. godine i posle potpisivanja Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC).

Kurir televizija večeras od 19.55 emituje specijalnu emisiju "Crna Gora bira", naše novinarske ekipe će izveštavati sa terena i iz izbornih štabova u Podgorici, a gosti u studiju analiziraće prve rezultate, najnovije informacije i opštu političku situaciju u Crnoj Gori.

Gosti specijalne emisije "Crna Gora bira" na Kurir televiziji: Vladimir Božović, ambasador Srbije u Crnoj Gori Čedomir Antić, profesor Filozofskog fakulteta univeziteta u Beogradu Perko Matović, Centar za nacionalnu politiku Bratislav Dikić, general u penziji Predrag Savić, advokat Bojan Panaotović, analitičar

Saznajte prvi kako su građani Crne Gore glasali i ko će biti predsednik Crne Gore večeras od 19.55 časova samo na Kurir televiziji!

Voditeljka i urednica: Jelena Pejović

(Espreso/Promo)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.