ŠEŠELJ U RAZGOVORU SA STUDENTIMA: Samo ja mogu da kontrolišem naprednjačku vladu! (FOTO)
Foto: SRS

ponudio rešenje

ŠEŠELJ U RAZGOVORU SA STUDENTIMA: Samo ja mogu da kontrolišem naprednjačku vladu! (FOTO)

Predsednički kandidat radikala je istakao da će naša budućnost biti srećnija ako imamo sposobne, pametne i iskusne ljude na čelu države
Objavljeno:

Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj danas je, u razgovoru sa studentima, izjavio da je duboka ekonomska i socijalna kriza koja traje decenijama izgladnela, ogolila i obosila narod, ali da to nije ono što je najgore.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Najgore je to što je kriza u ljudima ubila volju za daljom borbom i što je uništila svaku nadu da može biti bolje, zbog čega i ljubav prema otadžbini dolazi u krizu.

Šešelj je istakao da su srpski radikali ti koji nude nadu zasnovanu na realnom političkom konceptu odustajanja od Evropske unije koja nas potpuno uništava i orijentaciji prema Rusiji.

foto: SRS

Predsednički kandidat radikala je istakao da će naša budućnost biti srećnija ako imamo sposobne, pametne i iskusne ljude na čelu države.

Na funkciji predsednika Republike ne bi trebalo da bude neko ko će imati svu vlast u svojim rukama, nego neko ko će ujedno kontrolisati i izvršnu, i zakonodavnu i sudsku vlast, rekao je.

Šešelj je naveo da bi samo on, od svih predsedničkih kandidata, bio u stanju da kontroliše Aleksandra Vučića i njegov režim ukoliko bi bio izabran na funkciju predsednika.

foto: SRS

On je objasnio da jedini ima kapacitet i znanje da kontroliše naprednjačku vladu, zakonodavnu i sudsku vlast, naravno, u granicama ustavnih ovlašćenja i obećao da će se boljitak u državi osetiti čim dođe na vlast.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.