Vučić u Sremskoj Mitrovici najavio nove investicije - MNOGO JE URAĐENO I TEK ĆE SE RADITI, VAŽNO JE DA ČUVAMO MIR
Foto: Grad Sremska Mitrovica

BITNO

Vučić u Sremskoj Mitrovici najavio nove investicije - MNOGO JE URAĐENO I TEK ĆE SE RADITI, VAŽNO JE DA ČUVAMO MIR

Predsednik je iz centra Srema obećao novu regionalnu Opštu bolnicu, vrtiće, škole, puteve, nove investicije pre svega za Sremsku Mitrovicu

Objavljeno:

Predsednik Republike Srbije je bio u poseti Sremu, te je obišao Donji Tovarnik kod Pećinaca, Staru Pazovu, Inđiju, Rumu, Kukujevce kod Šida i Sremsku Mitrovicu, gde se sa centralnog gradskog trga obratio građanima. Vučić se pre svega bavio gorućim pitanjima u svetu, očuvanjem mira i stabilnosti u Srbiji i regionu, ali je građanima Sremske Mitrovice i Srema rekao da je mnogo urađeno i da tek treba da se radi u njihovom kraju. Predsednik je iz centra Srema obećao novu regionalnu Opštu bolnicu, vrtiće, škole, puteve, nove investicije pre svega za Sremsku Mitrovicu, ali i revitalizaciju pruge od Beograda prema Šidu i dalje prema Zagrebu i Ljubljani, gde su glavne tačke Sremska Mitrovica i Ruma.

“Reći ću vam ovde da ćemo da uradimo Opštu bolnicu u Mitrovici i dodatnih 17 hiljada kvadrata, da možete da imate vrhunsku bolnicu ovde u centru Srema. To je nešto što smo dužni ljudima u Mitrovici. Verujem da ćemo biti u stanju da još investitora dovedemo pre svega u Mitrovicu i Šid, Irig, a što da ne i u druge sremske opštine koje su već dobile mnogo fabrika. Ali da bismo sve to uradili, potrebno je da sačuvamo mir”, poručio je predsednik Republike građanima u Sremskoj Mitrovici.

1 / 4 Foto: Grad Sremska Mitrovica

Predsednik se zahvalio prisutnima za podršku koju pružaju, navodeći da je zadatak svih da čuvaju mir kako bi se nastavilo sa razvojem svih delova zemlje, kao i Srema: “Ostaje nam još mnogo toga ovde u Sremu da uradimo. Mnogo je urađeno, ali još mnogo toga ostaje da uradimo i od puteva, i kanalizacije, i prečistače otpadnih voda, i vodovoda do toga da moramo da gradimo bolnice, domove zdravlja, još mnogo vrtića i škola da obnavljamo. Do toga da i prugu koja ide od Beograda, Batajnice, Golubinaca, pa sve do Šida i dalje ka Zagrebu i Ljubljani moramo da gradimo. Sve to možemo da napravimo samo ako uspešno budemo čuvali mir”, rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

Sremska Mitrovica živi


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.