SVI SU ČEKALI RASPISIVANJE IZBORA, A ONDA SE POJAVIO ON: Šešelj želeo da za Majinim stolom održi konferenciju!
Foto: Beta / Miloš Miškov

ukrao joj slavu

SVI SU ČEKALI RASPISIVANJE IZBORA, A ONDA SE POJAVIO ON: Šešelj želeo da za Majinim stolom održi konferenciju!

Predsednik SRS Vojislav Šešelj danas je pokušao da održi konferenciju za novinare u Skupštini Srbije, na mestu koje je bilo pripremljeno za predsednicu Narodne skupštine Maju Gojković za objavljivanje datuma održavanja predsedničkih izbora
Objavljeno:

Šešelj se, po ulasku u Skupštinu, neposredno pre objavljivanja datuma izbora, uputio u centalni hol, u kom se obično održavaju konferencije za novinare, a gde je već bio postavljen sto za potpisivanje odluke o raspisivanju izbora.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Lider radikala seo je u stolicu namenjenu Maji Gojković, čak je i počeo obraćanje sa "dame i gospodo", čudio se zašto mu skupštinsko obezbeđenje ne dozvoljava i govorio da na tom mestu stalno drži konferencije.

RASPISANI PREDSEDNIČKI IZBORI ZA 2. APRIL: Ovo su sva pravila koja morate da znate o biranju prvog čoveka Srbije (VIDEO)

Nakon kraće rasprave sa skupštinskim službenicima, ali i usled nedostatka tona, ustao je i drugu konferenciju za novinare, nakon one u stranačkim prostorijama, održao stojeći ispred postavljenog stola.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.