AMBASADOR SAD KRISTOFER HIL ZA KURIR: O ratu u Ukrajini, nuklearnom naoružanju, Vladimiru Putinu, izborima 2024.
Foto: Promo

usijanje

AMBASADOR SAD KRISTOFER HIL ZA KURIR: O ratu u Ukrajini, nuklearnom naoružanju, Vladimiru Putinu, izborima 2024.

Ovo je prvo gostovanje ambasadora Kristofera Hila na Kurir televiziji, a sa Njegovom ekselencijom razgovarala je urednica i voditeljka Usijanja Silvija Slamnig

Objavljeno: 19:08h

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država Kristofer Hil ekskluzivno je govorio za Kurir televiziju uoči 24. februara, kada se navršava godinu dana od ruske invazije na Ukrajinu.

Ceo intervju u kom je izneo stav o ratu, naoružavanju Kijeva, nuklearnom naoružanju, Vladimiru Putinu, kao i izborima 2024. godine koji čekaju SAD, Rusiju, Ukrajinu, Veliku Britaniju i Tajvan, ali i o odnosima SAD i Srbije, emitovaće se u okviru emisije Usijanje večeras od 19.55 časova. Segmenti razgovora biće i u ostalim informativnim emisijama Kurir televizije, kao i na portalu i dnevnim novinama Kurir.

Ovo je prvo gostovanje ambasadora Kristofera Hila na Kurir televiziji, a sa Njegovom ekscelencijom razgovarala je urednica i voditeljka Usijanja Silvija Slamnig,

Nakon ekskluzivnog intervjua, gosti u studiju Usijanja biće Darko Obradović iz Centra za stratešku analizu i Milovan Jovanović, novinar i spoljnopolitički komentator.

Gledajte Usijanje večeras od 19.55 časova na Kurir televiziji!

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.