UBICA TIJANE JURIĆ ŽELI NOVO SUĐENJE: Monstrum tvrdi da mu je policija smestila ubistvo!
Foto: Nemanja Pančić/Facebook

Promenio ploču

UBICA TIJANE JURIĆ ŽELI NOVO SUĐENJE: Monstrum tvrdi da mu je policija smestila ubistvo!

Uprkos čvrstim i neoborivim dokazima koji nedvosmisleno ukazuju da je zverski presudio devojčici, Đurić sad iz zatvora "Nova skela" pokušava da nađe advokata koji bi mu izdejstvovao novo suđenje
Objavljeno: 10:28h

Dragan Đurić iz Surčina, koji je osuđen na 40 godina zatvora jer je u julu 2014. u Bajmoku svirepo ubio Tijanu Jurić (15), nedavno se žalio aktivistima jedne organizacije koja se bavi pravima osuđenika da nije ubio devojčicu i da mu je policija sve smestila?!?

Uprkos čvrstim i neoborivim dokazima koji nedvosmisleno ukazuju da je zverski presudio devojčici, Đurić sad iz zatvora "Nova skela" pokušava da nađe advokata koji bi mu izdejstvovao novo suđenje, prenosi "Informer"!

foto: Facebook

Sagovornik "Informera" iz organizacije za prava osuđenika kaže da je Đurić tokom sastanka s njima uporno tvrdio da mu je policija u avgustu 2014, nakon hapšenja, pod pretnjama iznudila priznanje.

- Žalio se da su ga inspektori uhvatili na prepad i zaplašili, pa on nije ni bio svestan šta priča. Kazao je da mu je sve smešteno i da nije ubio devojčicu - kazao je naš sagovornik.

foto: Facebook
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.