NAJGLAMUROZNIJE SVADBE SRPSKIH POLITIČARA: Kad su oni domaćini veselja, SLAVI SE ŠIROKO! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

samo nek je veselo

NAJGLAMUROZNIJE SVADBE SRPSKIH POLITIČARA: Kad su oni domaćini veselja, SLAVI SE ŠIROKO! (FOTO) (VIDEO)

Moćni gosti, skupi restorani, i medijski natpisi danima - to je najmanja mera!
Objavljeno:

I dok se najavljuje svadba Nikole Selakovića, kao politička svadba godine, prisetili smo se kako su izgledale svadbe političara u Srbiji. Moćni gosti, skupi restorani, i medijski natpisi danima - to je najmanja mera!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Svadba veka u Kruševcu!

Prošle godine je najviše pažnje privukla svadba u porodici Gašić. Nekoliko stotina članova porodice, rodbine i prijatelja prisustvovalo je venčanju, ali i sam državni i crkveni vrh Srbije. Ali, i dosta građana Kruševca okupilo se ne bi li videli ovo venčanje godine u Kruševcu.

1 / 4 Foto: Dragan Kadić

Tri prstena obezbeđenja bila su na Bagdali, gde je održano veselje, a ceo događaj sniman je i dronom.đ

Dodik napravio svadbu za pamćenje

Predsednik Republike Srpske oženio je sina u julu prošle godine, a veselje na porodičnom imanju trajalo je sve do zore.

Prvi čovek Srpske nije štedeo novac za "svadbu godine", služili su se najglamurozniji specijaliteti, a goste su zabavljali Aca Pejović i Alegro bend.

Na ulazu u beli šator, preneli su mediji, Dodik je sa pljoskom rakije dočekivao brojne goste, među kojima je bio sam politički i društveni vrh Srpske, kao i gosti iz Srbije.

Hor na venčanju

Aleksandar Jovičić (27), poslanik Srpske napredne stranke, stao je na ludi kamen 2014. godine. Svadbeno slavlje održalo se u poznatom beogradskom restoranu na Adi Ciganliji, gde je obavljeno i građansko venčanje. Zanimljivo je da je izgovaranje sudbonosnog "da" pred matičarem propraćeno horskim izvođenjem himne "Bože pravde", a posle stavljanja burmi, izvedena je numera "Ovo je Srbija". Veselju su prisustvovali Nebojša Stefanović, Radomir Nikolić, Zoran Babić, Veroljub Arsić, Vladimir Đukanović, Siniša Mali...

foto: Dragana Udovičić

Zukorlić oženio sina, 400 zvanica na raskošnom venčanju!

foto: Stefan Jokić

Ova svadba bila je događaj godine u Novom Pazaru 2012, okupili su se probrani gosti, i ceo Sandžak je danima pričao samo o tome!

Njegova snajka pre udaje provela 15 godina u Njujorku!

Veljino veselje za pamćenje

Lider NS Velimir Ilić udao je kćerku Nataliju 2011. godine, a na svadbi je bilo više od 1.000 zvanica.

Gosti su bili i predsednik SPS i tadašnji ministar policije Ivica Dačić, Dragan Marković Palma, Milanka Karić, ali i elita biznismena iz Srbije!

"Sve je urađeno po dobrim starim srpskim običajima, počev od pucanja u jabuku do crkvenog venčanja, koje je uz sasluženje deset sveštenika obavio vladika žički Hrizostom, a na kraju je usledilo veselje za pamćenje", preneli su tada mediji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.