PREOKRET!!! NIKOLIĆ želi pomirenje s VUČIĆEM, neće podele!
Foto: Dado Đilas

mir mir, niko nije kriv

PREOKRET!!! NIKOLIĆ želi pomirenje s VUČIĆEM, neće podele!

- Građani očekuju jedinstvo i slogu i jednostrane odluke štete čitavoj Srbiji. Snaga poverenja građana ga obavezuje da nastavi aktivno da učestvuje u izvršnoj vlasti - rekla je savetnica predsednika Stanislava Pak
Objavljeno: 14:35h

Predsednik Tomislav Nikolić očekuje da će sa premijerom Aleksandrom Vučićem ppostići dogovor koji je u interesu Srbije. On ne želi podele, rečeno je portalu Sputnjik u Predsedništvu Srbije.

- Građani očekuju jedinstvo i slogu i jednostrane odluke štete čitavoj Srbiji. Snaga poverenja građana ga obavezuje da nastavi aktivno da učestvuje u izvršnoj vlasti - rekla je za Sputnjik savetnica predsednika Stanislava Pak.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Svako drugo rešenje, rekla je Pak, bilo bi loše pre svega za Vučića, a potom i za čitavu Srbiju.

- Vest o kandidaturi je iskorišćena da ga pojedinci svrstaju uz neprijatelje Srbije i neprijatelje Vučića i SNS - rekla je ona i dodala da „njih dvojicu niko ne može da posvađa“, a da je objavljivanje informacije pokazalo da to mnogi jedva čekaju.

- Takvi su pošli u obračun sa Nikolićem, pošto, po njima, on nema pravo da misli kako zna šta je dobro za Srbiju. Zanimljivo je da nisu preneli da je predsednik rekao da će se prvi put oglasiti tek posle postignutog dogovora sa Aleksandrom Vučićem - podsetila je Pak.

(Espreso.co.rs/Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.