LJUBI GA TATA: Šta Tomin sin Radomir kaže o odluci svog oca?
Foto: Marina Lopičić

mudro ćuti

LJUBI GA TATA: Šta Tomin sin Radomir kaže o odluci svog oca?

A šta o svemu misli Radomir Nikolić, član Predsedništva SNS-a i sin Tomislava Nikolića?
Objavljeno:

Moguća kandidatura Tomislava Nikolića za predsednika Srbije veliko je iznenađenje za javnost, ali i za članove vladajuće koalicije, koja će, prema najavama, na predsedničkim izborima podržati aktuelnog premijera Aleksandra Vučića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

A šta o svemu misli Radomir Nikolić, član Predsedništva SNS-a i sin Tomislava Nikolića?

Nema sumnje da će se gradonačelnik Kragujevca naći u veoma teškoj situaciji i dilemi uz koga će biti u predsednićkoj trci - da li uz Aleksandra Vučića, koji bi trebalo da bude zvanični kandidat njegove stranke, ili uz svog oca i aktuelnog predsednika Tomislava Nikolića.

foto: Marina Lopičić

"Blic" je pokušao preko njegovih saradnika da dobije komentar na ovu temu, a evo kakav smo odgovor dobili.

- Gradonačelnik se zahvaljuje na interesovanju, ali u ovom trenutku neće da daje izjave na tu temu. Poručuje da sačekate petak - rečeno nam je u kabinetu Radomira Nikolića

U petak, odnosno sutra, zaseda Glavni odbor SNS-a koji bi trebalo da se izjasni o predlogu Predsedništva stranke da kandidat na izborima za predsednika Srbije bude Aleksandar Vučić.

S obzirom na podršku koju aktuelni premijer ima u svojoj stranci, glasanje je trebalo da bude samo formalnost. RTS je javio da se još ne zna da li će Vučić da dođe na sednicu Glavnog odbora.

Ipak, postavlja se pitanje da li će najava kandidature Tomislava Nikolića nešto promeniti i da li je moguć dogovor bivšeg i sadašnjeg predsednika SNS-a.

Bonus video:

Espreso ekskluzivno sa Zukorlićem u Novom Pazaru

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.