VUČIĆ: "Ako krenu da vas love kao žečeve, onda je gotovo" (FOTO) (VIDEO)
Aleksandar Vučić, Foto: PRINTSCREEN/RTS1

POSLE SASTANKA U RAŠKI

VUČIĆ: "Ako krenu da vas love kao žečeve, onda je gotovo" (FOTO) (VIDEO)

Za mene je Kosovo i Metohija Srbija, a Srbi sa Kosova i Metohije moja braća i sestre, i ja ću se boriti i biću uz njih, kako god da bude

Objavljeno:

Predsednik Sbije Aleksandar Vučić istakao je da je na sinoćnjem sastanku sa predstavnicima Srba sa Kosova u Raški postignuta mala pobeda.

Međutim, dodao je da je svestan da nije kraj problemima.

"Ako sklonimo barikade, loviće nas kao zečeve"

“Za mene je Kosovo i Metohija Srbija, a Srbi sa Kosova i Metohije moja braća i sestre, i ja ću se boriti i biću uz njih, kako god da bude. Mi moramo da budemo trpeljivi i strpljivi, ali i odlučni, hrabri i odgovorni, kako bi sačuvali i živote i otadžbinu. Naš cilj je uvek bio mir i da guramo celu Srbiju napred”, rekao je Vučić.

Posle sastanka sa Kriznim štabom sa barikada predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da su Srbi na njegov predlog prihvatili da danas uklone barikade, ali da ništa ne veruju kosovskom premijeru Aljbinu Kurtiju i u slučaju nastavka hapšenja i progona postaviće barikade koje više neće biti sklanjane.

Na drugom Instagram nalogu objavio je video sa opisom:

"Ako krenu da vas love kao zečeve, onda je gotovo, onda nema više nijednog sporazuma, nema ničega. Ako uhvate jednog od nas, ili dvojicu kao zečeve, nema više zečeva, ti zečevi postaju vukovi".

(Espreso / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.