ON JE POTPUNI LUDAK, IZ DOS SU GA ISTERALI: Šešelj odgovorio na prozivke Milana St. Protića! (VIDEO)
Foto: Espreso

ne ostaje dužan

ON JE POTPUNI LUDAK, IZ DOS SU GA ISTERALI: Šešelj odgovorio na prozivke Milana St. Protića! (VIDEO)

Protić je kazao da je Šešelj sramota za ovaj narod, ali ni lider radikala nije ostao dužan
Objavljeno:

Gost Espreso intervjua bio je Milan St. Protić i tom prilikom dotakao se lidera radikala, Vojislava Šešelja, za koga nije imao lepe reči. Naime, on je rekao da je Vojislav Šešelj "ružno ogledalo naše stvarnosti i našeg doba":

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Šarlatan, čovek spreman da ide ispod svake granice pristojnosti, bruka i sramota za ovaj narod - kazao je Protić za Espreso.

Povodom ove Protićeve izjave kontaktirali smo lidera SRS i upitali ga za komentar, ali i kakvo je njegovo mišljenje o gospodinu Protiću:

- Nema potrebe da komentarišem jednog ludaka. Pa dajte molim vas, njegovi iz DOS su ga se otarasili kada su videli da je lud. Prvo su ga postavili na mesto gradonačelnika, a zatim skinuli sa te pozicije. Onda je postavljen na mesto ambasadora SRJ u Sjedinjenim Američkim Državama u februaru 2001. a a smenjen s položaja iste godine. Kad su videli da je potpuni ludak, oterali su ga - rekao je Šešelj za Espreso.

BONUS VIDEO: Jedan od lidera DOS - a, nekadašnji ambasador, sada istoričar i književnik Milan St. Protić, u intervjuu za Espreso

(M.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.