KAD ŠEŠELJEVCI SLAVE: Pevalo se Sve su straže generala Draže, ali tek što se jelo i pilo - pa to nema nigde! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

srs proslavila krsnu slavu

KAD ŠEŠELJEVCI SLAVE: Pevalo se Sve su straže generala Draže, ali tek što se jelo i pilo - pa to nema nigde! (FOTO)

Srpska radikalna stranka (SRS) danas je proslavila slavu Tri jerarha u prisustvu gostiju iz ambasada Rusije, Kine i Azerbejdžana
Objavljeno:

Funkcioner stranke Milovan Bojić je tom prilikom rekao je da proslava pada u predvečerje predsedničkih izbora na kojima, veruje on, SRS ima najboljeg kandidata.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prema njegovim rečima, kandidat SRS, lider Vojislav Šešelj, je ličnom žrtvom doprineo da se očuva srpski nacionalni interes.

foto: Nebojša Mandić

Bojić smatra da Srbija više nema pravo da luta između kukavičluka i iluzija, i da na predsedničkim izborima koji slede ne sme da dozvoli da bude promašaja.

Predsednik stranke Vojislav Šešelj pre postavljanja trpeze i muzičkog programa obratio se svojim stranačkim kolegama rečima da se nada da će u najskorije vreme srpski narod stati na noge, ali i da će sve srpske zemlje osloboditi.

- Očekujem da će Srpska radikalna stranka opet biti jaka i moćna. Ako baš sada ne osvoji potpunu vlast, ta vlast je pred nama za dve, tri godine - rekao je Šešelj dodajući da će se izbori često održavati dok Srbija ne dobije vlast kakvu zaslužuje, a da je njihov cilj evroazijska integracija.

A evo šta je moglo da se prezalogaji...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.