Jugović: Svaki kandidat za predsednika Srbije da dođe sutra u Kosovsku Mitrovicu!
Foto: Youtube printscreen

borba za opstanak srpskog naroda na Kim najvažnija

Jugović: Svaki kandidat za predsednika Srbije da dođe sutra u Kosovsku Mitrovicu!

On je rekao da se zajedničkom posetom svih predsedničkih kandidata srpskom narodu na Kosovu šalje poruka da je "Srbija ujedinjena u odbrani nacionalnih interesa
Objavljeno:

Kandidat za predsednika Srbije Bratislav Jugović pozvao je danas sve predsedničke kandidate da sutra posete Kosovsku Mitrovicu i tako pokažu da je Srbija ujedinjena u odbrani nacionalnih interesa.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Svaki kandidat za predsednika Srbije se kandiduje za poziciju na kojoj preuzima najveći stepen odgovornosti za odbranu teritorijalnog suverenitet i integriteta Republike Srbije", naveo je Jugović u pisanoj izjavi.

On je rekao da se zajedničkom posetom svih predsedničkih kandidata srpskom narodu na Kosovu šalje poruka da je "Srbija ujedinjena u odbrani nacionalnih interesa, da je Srbija iznad svake ideologije i da je borba za opstanak srpskog naroda na Kosovu i Metohiji važnija od svih neslaganja političkih protivnika u Srbiji". U Raški je održan sastanak premijera Aleksandra Vučića sa predstavnicima kosovskih Srba sa ciljem da ih, kako je ranije najavio, obavesti o čemu je bilo reči na sinoćnjem sastanku u Briselu i kako Beograd gleda na ishod nastavka Briselskog dijaloga. Vučić danas nije hteo da komentariše navode medija da postoji opasnost od napada naoružanih Albanaca na sever Kosova. Povodom tim medijskih navoda, u Kosovskoj Mitrovici okupilo se nekoliko desetina gradjana u blizini mosta na Ibru koji razdvaja severni od južnog dela grada.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.