Da je meni neko dao da čuvam džamiju, ja bih rekao...

Predsednik Nikolić poručio

Da je meni neko dao da čuvam džamiju, ja bih rekao...

Tomislav Nikolić izjavio je da su se prevarili oni koji su sponzorisali članstvo Kosova u Unesku, kao i oni koji su zbog ideologije ili pritisaka glasali za to
Objavljeno: 15:08h

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da Beograd, posle odluke Uneska da ne primi Kosovo, sa mnogo više optimizma može da ide na pregovore sa Prištinom. "Mi sad imamo podršku Uneska i to treba da se iskoristi i da se počnu razgovori na temu koja se toga tiče. Da nam neko ne kaže da nismo učinili sve što smo mogli, da smo opet zaćutali dok ne dođe ponovo dan za glasanje", rekao je Nikolić novinarima u Predsedništvu Srbije. Bruka i sramota: Albanci hoće da proteraju srpskog igumana s Kosova!

Nikolić je rekao i da bi, da je na mestu "stručnjaka iz Prištine", rekao da ne zna da čuva hrišćansku baštinu, da ne zna običaje. Dačić na konferenciji Unesko: Nemojte da kršite međunarodno pravo! "Da mi je neko dao da čuvam dzamiju, ja bih rekao – Izvinite, hajde da se o njoj brine onaj ko je gradio i ko se moli u njoj. Tako Prištini poručujem da ne otimaju ono što je tuđe. Oteto-prokleto. Ovog puta nisu postali prokleti, ali poodavno su zaslužili taj naziv", rekao je Nikolić. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.