Vučić i Kobjakov prisustvovali potpisivanju sporazuma Srbije i Belorusije!
Foto: Vlada Srbije / Promo

Sastanak u Minsku

Vučić i Kobjakov prisustvovali potpisivanju sporazuma Srbije i Belorusije!

Potpisano više međudržavnih sporazuma u Minsku
Objavljeno: 10:44h

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Vlade Republike Belorusije Andrej Kobjakov prisustvovali su danas potpisivanju više međudržavnih sporazuma.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Memorandum o razumevanju o saradnji u oblasti zdravlja između Ministarstva zdravlja Republike Srbije i Ministarstva zdravlja Republike Belorusije treba da produbi saradnju u oblasti zdravlja, prometa lekova, obrazovanja i nauke i pružanju zdravstvene zaštite državljanima Republike Srbije i Republike Belorusije.

Sporazum između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Belorusije o saradnji u oblasti turizma doprineće kreiranju posebnih programa za turiste iz Belorusije. Predviđeno je i učešće beloruskih turoperatera na Sajmu turizma u Beogradu, kao i zajedničko učešće na sajmovima turizma i dogovori o liberalizaciji viznog režima.

foto: Vlada Srbije

Planom aktivnosti za unapređenje saradnje između Republike Srbije i Republike Belorusije za period 2017-2018. godine, koji je potpisan u Minsku, predviđena je trgovinsko-ekonomska saradnja, saradnja u oblasti industrije, nauke i tehnike, poljoprivrede, korišćenja prirodnih resursa, petrohemije, zdravstva, sporta i turizma, visokog obrazovanja, saradnja između regiona, saradnja u drugim oblastima, kao i saradnja na komercijalnoj osnovi.

BONUS VIDEO:

Anketa: Pitali smo građane da li znaju da su banci dužni 986 evra

(Espreso.co.rs /


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.