STEFANOVIĆ: Očekujem čeličnu pesnicu i snažan odgovor policije!
Foto: promo

Nakon pucnjave

STEFANOVIĆ: Očekujem čeličnu pesnicu i snažan odgovor policije!

- Načelnik me je obavestio da su pokrenuti određeni koraci i da istraga daje rezultate, ali to nećemo saopštavati javnosti sve dok ceo slučaj ne bude rešen - rekao je Stefanović
Objavljeno: 13:26h

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da povodom pucnjave u Novom Sadu u utorak očekuje "čeličnu pesnicu" i snažan odgovor policije

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Stefanović je na svečanoj promociji trinaeste klase polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku rekao novinarima da je juče razgovarao sa načelnikom Policijske uprave novi Sad i da je zatražio da se slučaj što pre reši ili će u protivnom doći do smena u toj upravi i kriminalističkoj policiji.

- Načelnik me je obavestio da su pokrenuti određeni koraci i da istraga daje rezultate, ali to nećemo saopštavati javnosti sve dok ceo slučaj ne bude rešen - rekao je Stefanović.

On je dodao da njegovo insistiranje na brzom rešavanju slučaja došlo zbog toga što je u samom Ministarstvu unutrašnjih poslova došlo do smanjenja tolerancije u odnosu na dužinu rešavanja pojedinih slučajeva.

Prema njegovim rečima, 2006., 2007., 2008., itd. se dešavalo da se pojedini slučajevi ne reše ni posle 15 godina i da se sa takvom praksom mora prekinuti.

- Očekujem "čeličnu pesnicu", očekujem snažan odgovor policije i očekujem da se ceo slučaj razreši u najkraćem mogućem roku - istakao je Stefanović.

BONUS VIDEO:

Inicijativa mladih za ljudska prava o INCIDENTU U BEŠKI!

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.