PODGUZNA MUVO, TI SI SE DRUŽIO SA SURČINSKIM KLANOM KAO VLAST: Šešelj žestoko odgovorio Velji Iliću!
Foto: Dragana Kadić / Filip Plavčić

u svom stilu

PODGUZNA MUVO, TI SI SE DRUŽIO SA SURČINSKIM KLANOM KAO VLAST: Šešelj žestoko odgovorio Velji Iliću!

Lider radikala u izjavi za Espreso oglasio se na prozivke lidera Nove Srbije da je bio "tata zemunskog klana"
Objavljeno: 12:07h

Lider Nove Srbije, Velimir Ilić, tokom jučerašnje konferencije za štampu izazvao je opštu pometnju među građanima, ali i svojim kolegama.

Naime, Ilić je pokazao fotografije na kojima se nalazi sadašnji ministar zdravlja Lončar u društvu Dušana Spasojevića Šiptara, tadašnjeg vođe zemunskog klana.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: ozonpress

Prema njegovim rečima, on je u svom posedu imao i fotografije na kojima se navodno nalaze Nenad Čanak i Vojislav Šešelj, ali su mu te fotografije ukradene kada je imao nezgodu s autmobilom.

Ilić je tom prilikom Šešelja nazvao "tatom zemunskog klana" koji je pobegao u Hag da bi se sklonio.

Tim povodom, pozvali smo Vojislava Šešlja da nam prokomentariše navode lidera NS.

VELJA POKAZAO SLIKU IZ ŠILEROVE: Ministar zdravlja Lončar i šef zemunskog klana Šiptar ZAGRLJENI! (FOTO)

- Velja Ilić je jedna podguzna muva i ništa više. Trebao bi da zna da je on bio na vlasti kada se družio sa surčinskim klanom, a ja sam se s njima video nekoliko puta, ali kao član opozicije - objasnio je Šešelj za Espreso i nastavio:

- Veljak je budala bez mozga koja se dočepala magistarskog rada i neću više ništa komentarisati u vezi s njim zaključio je Šešelj.

Šešelj o Lončaru: Zemunci su ga zvali Tibi

Lider radikala je inače ranije na konferenciji za medije govorio i o Zlatiboru Lončaru, ministru zdravlja, kao bliskom prijatelju "Zemunaca".

- Zlatibor Lončar je u krugu svojih prijatelja iz Zemunskog klana imao nadimak "Tibi". Vi se sećate Dejana Milenkovića Bagzija, jednog od kriminalaca i ubica iz Zemunskog klana, koji je stekao status zaštićenog svedoka i, naravno, kao zaštićeni svedok on je verovatno mnogo toga lagao u istrazi i u svedočenju pred Okružnim sudom u Beogradu, ali taj isti Bagzi je pominjao i Zlatibora Lončara.

E sad, da bi sebi pomogao, da bi sebi olakšao položaj, verovatno je Bagzi mogao da laže o nekim drugim ljudima poznatim u javnosti. Ali zašto bi on uopšte pominjao Zlatibora Lončara? Kako da mu Lončar padne na pamet? Dakle, sama činjenica da ga je pominjao, da je iznosio za njega takve podatke, koji možda još nisu sasvim provereni, ali moraju biti provereni, govori da je o njemu nešto znao.

Taj Bagzi je za Tibija, odnosno za Zlatibora Lončara, rekao da je bio zadužen za medicinske egzekucije i Bagzi je Zlatibora Lončara direktno optuživao za ubistvo Veska Božovića, isto poznatog kriminalca iz beogradskog podzemlja - govorio je Šešelj pred medijima ranije.

BONUS VIDEO: Sve o incidentu na tribini SNS

(M. B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.