Vučević: Mihailo…ponos i ljubav! Čast, tradicija, patriotizam! Srećno, sine!
Foto: Instagram

Vučević: Mihailo…ponos i ljubav! Čast, tradicija, patriotizam! Srećno, sine!

Mihailo Vučević je tom prilikom istakao da na ovo gleda kao na neku vrstu psiho-fizičkog testiranja

Objavljeno: 12:18h

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ispratio je jutros sina Mihaila na dobrovoljno služenje vojnog roka u Vojsku Srbije. Kako je istakao na svom instagram profilu, ovakav gest upućuje na čast, tradiciju i patriotizam.

-Mihailo…ponos i ljubav! Čast, tradicija, patriotizam! Srećno, sine! – napisao je gradonačelnik.

Da podsetimo, juče je upriličen svečani ispraćaj kandidata za dobrovoljno služenje vojnog roka i vojno-stručno osposobljavanje za rezervne oficire u septembarskom roku. Ispraćaju je prisustvovao zamenik gradonačelnika Novog Sada Milan Đurić koji je svim polaznicima čestitao na odvažnosti, hrabrosti i spremnosti da rade za svoju državu.

Mihailo Vučević je tom prilikom istakao da na ovo gleda kao na neku vrstu psiho-fizičkog testiranja i kao njegovu dužnost kao mladog čoveka prema otadžbini.

– Očekujem neku vrstu testiranja i da iz svega toga izađem kao mnogo zrelija osoba. To je proces odrastanja koji smatram da svaka mlada osoba treba da prođe. Voleo bih da pozovem sve mlade ljude, momke i devojke da slede naš primer i da isto idu na dobrovoljno sliženje vojnog roka ili u školu rezervnih oficira – rekao je Mihailo Vučević, dodavši da je i student Pravnog fakulteta u Novom Sadu.

(Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.