DANAS SEDNICA SKUPŠTINE: Ovo će biti na dnevnom redu!
Ilustracija, Foto: Ana Paunković/Kurir

zakazana

DANAS SEDNICA SKUPŠTINE: Ovo će biti na dnevnom redu!

Na dnevnom redu naći će se i predlog izmene odluke o javnim parkiralištima

Objavljeno:

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević zakazao je sednicu za danas u 10 časova, a na dnevnom redu naći će se više odluka o javnom gradskom prevozu, saopšteno je iz Gradske uprave.

Odluka o javnom linijskom prevozu na teritoriji Beograda odnosi se na dogovor Grada i privatnih prevoznika o većoj ceni rada na osnovu koje privatnici obavljaju prevoz putnika, kao i davanje saglasnosti za nekoliko aneksa ugovora o javno-privatnom partnerstvu u obavljanju komunalne delatnosti gradskog, prigradskog i lokalnog prevoza putnika.

1 / 6 Foto: Ana Paunković/Kurir

Na dnevnom redu naći će se i predlog izmene odluke o javnim parkiralištima, kao i predlog konačnog nacrta javnog ugovora o javno-privatnom partnerstvu za projektovanje i izgradnju postrojenja i stanice za snabdevanje i distribuciju komprimovanog prirodnog gasa.

Odbornici će odlučivati i o načinu i postupku dodele stambene podrške ratnim vojnim invalidima i porodicama palih boraca, kao i kategoriji korisnika koji plaćaju subvencionisanu cenu komunalnih usluga.

Mediji su ranije pisali da bi na sednici moglo da se odlučuje o smeni jednog broja v.d. direktora javnih gradskih preduzeća i drugih javnih ustanova i imenovanju njihovih zamena, dok se na dnevnom redu sednice koji je objavio odbornik koalicije Moramo Dobrica Veselinović na Tviteru vidi da bi o tome trebalo da se odlučuje po skraćenom postupku.

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.