POSLE SVEGA HITNO SE OGLASIO NEBOJŠA STEFANOVIĆ!
Nebojša Stefanović, Foto: RTS printscreen

odluka

POSLE SVEGA HITNO SE OGLASIO NEBOJŠA STEFANOVIĆ!

Podsetiću da će to biti četvrto povećanje plata za našu vojsku u roku od dve godine, što će biti od ogromne važnosti za njeno jačanje, ali i jasno pokazuje koliko naša država ceni svoje ljude u uniformi

Objavljeno:

Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je danas da odluka predsednika Aleksandra Vučića da Vojska Srbije i njeno jačanje imaju prioritet i u narednom periodu, jasna poruka građanima Srbije da mogu da budu spokojni i da ne treba da brinu za bezbednost zemlje.

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, Stefanović smatra da samo na taj način, kroz kontinuirano jačanje sistema odbrane, Srbija može da osigura svojim građanima punu bezbednost, zaštitu suvereniteta, ali i da ostvari sve druge postavljene ciljeve i prioritete.

Ministar je posebno ukazao na značaj novog povećanja plata za vojnike, koje je Vučić juče najavio.

- Podsetiću da će to biti četvrto povećanje plata za našu vojsku u roku od dve godine, što će biti od ogromne važnosti za njeno jačanje, ali i jasno pokazuje koliko naša država ceni svoje ljude u uniformi - poručio je Stefanović.

On je, istovremeno, pružio podršku predsedniku Srbije za uvođenje redovnog služenja vojnog roka i rekao da je to veoma važan aspekt za ukupnu spremnost i dobru organizaciju našeg sistema odbrane.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.