JANKOVIĆ: Dave nas pipci jedne iste glave
Foto: Fonet

mnoštvo usta jednog istog uma...

JANKOVIĆ: Dave nas pipci jedne iste glave

Zaštitnik građana Saša Janković ističe da bi predupredio svaku vrstu napada kada se ne bi kandidovao za predsednika i da napadi ne bi postojali kada bi svako od nas sputio glavu i ćuteći radio šta mu se kaže
Objavljeno: 19:35h

Janković u intervjuu za Blic napominje da ne postoji nikakva lavina optužbi na njegov račun i da sve to dolazi od jednog čoveka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Nema nikakve lavine, samo mnoštvo pipaka jedne iste glave, mnoštvo usta jednog istog uma. A jednoumlja u Srbiji ne sme da bude. Jasno je da će me napadati oni koji smatraju da su vlasnici države, institucija, politike, sporta, medija, javnih preduzeća, biznisa… naših života i koji bi da im se niko drugačiji „ne meša u posao“- istakao je Janković.

On je rekao da se vlast ne plaši njega kao predsedničkog kandidata, već se plaše „da građani ne zbace mrenu razočaranja i apatije i ne pomisle da i za nas ima nade, da nismo istorijski osuđeni na trpljenje i da možemo živeti u uređenoj zemlji, ali ne nekoj tuđoj, već svojoj“.

Janković je kazao da bi poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić mogao da ga nasledi.

- Prvi je uspostavio specijalizovanu nezavisnu kontrolnu instituciju, pomogao mi da uspostavim ovu, nebrojeno puta dokazao i stručnost i upornost i hrabrost. Ono što sada radi na najvišem je ne evropskom, već svetskom nivou i nema tog posla u zaštiti ljudskih prava i organizaciji državne vlasti, pa ni ovog koji je na vrhu piramide zaštite prava građana, koji on ne bi obavljao bez premca - rekao je zaštitnik građana.

(Espreso.co.rs / Blic )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.