EVO KOLIKO GODINA IMA POSLANICA STAŠA O KOJOJ BRUJI NACIJA! Nema teoretske šanse da pogodite! (FOTO)
Staša Stojanović, Foto: Instagram/1.stasa

NEVEROVATNO

EVO KOLIKO GODINA IMA POSLANICA STAŠA O KOJOJ BRUJI NACIJA! Nema teoretske šanse da pogodite! (FOTO)

Atraktivna poslanica napravila haos na mrežama

Objavljeno:

Staša Stojanović, poslanica SNS-a, prvi dan na poslu privukla je veliku pažnju javnosti, što zbog atraktivnog izgleda što zbog objava na društvgenim mrežama, zbog koji je nisu štedeli Tviteraši.

Ona je nakon polaganja zakletve u Skupštini Srbije, iskoristila svoj trenutak i objavila na Instagramu selfi i video iz poslaničke klupe.

Staša Stojanović
Staša Stojanovićfoto: Instagram/1.stasa

- Od danas sam i zvanično narodna poslanica Republike Srbije - napisala je Stojanović na instagramu, pa dodala:

- Samo da kažem da ću biti najbolja verzija sebe, nastaviću da se poredim samo sa sobom jer put koji sam prošla, školu koju sam stekla i svakodnevni život koji živim verujem da je vredan ne samo ovoga već i svega što znam da me čeka u budućnosti. Zahvalnost koju osećam prema ljudima koji su bili tu za mene ću pokazati na svoj način, a to je lojalnost i borbenost. Hvala prijateljima ali i neprijateljima koji su od mene napravili ovo što jesam. Međutim, čim su Stašini selfiji objave ugledali svetlost dana, počeli su da pljušte negativni komentari na koje je ona odgovorila:

- Kakva dobrodošlica za prvi dan skupštine. Cela Srbija piše i priča kako sam se Bože moj uslikala? Svi se slikaju, snimaju, daju izjave, prave konferencije, a meni hoće da nametnu da je slikanje zabranjeno ?! Ej snimak pre početka da imam za uspomenu hoće da mi zabrane ?! Ludaci.

1 / 5 Foto: Instagram/1.stasa

Inače Staša Stojanović je diplomirani inženjer menadžmenta, rođena u Novom Sadu 1991. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.