Zorana Mihajlović: Između Nikolića i Dačića, glasaću za - VUČIĆA!
Foto: FoNet

Ministarka objasnila

Zorana Mihajlović: Između Nikolića i Dačića, glasaću za - VUČIĆA!

" Dosadašnji predsednik Srbije Tomislav Nikolić dobro obavljao svoju funkciju u prethodnih pet "mirnih" godina, kao i ministar spoljnih poslova i lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić, koji je gotovo tri godine "sasvim korektno" vodio srpsku diplomatiju" istakla ministarka
Objavljeno: 08:20h

Između kandidata za predsednika Srbije Tomislava Nikolića i Ivice Dačića, glasaću za Aleksandra Vučića, izjavila je danas potpredsednica Vlade Srbije i član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović.

Mihajlović je za "Blic" rekla da je dosadašnji predsednik Srbije Tomislav Nikolić dobro obavljao svoju funkciju u prethodnih pet "mirnih" godina, kao i ministar spoljnih poslova i lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić, koji je gotovo tri godine "sasvim korektno" vodio srpsku diplomatiju.

"Ali izmedju kandidata za predsednika Tomislava Nikolića i Ivice Dačića, ja ću glasati za Aleksandra Vučića", kazala je Mihajlović.

Prema njenim rečima, premijer Srbije Aleksandar Vučić je jedini koji bi kao zajednički kandidat vladajuće koalicije pobedio u prvom krugu predsedničkih izbora.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.