Vulin: Poređenje Republike Srpske sa NDH - TEŠKA UVREDA!
Foto: Fonet

očekuje izvinjenje

Vulin: Poređenje Republike Srpske sa NDH - TEŠKA UVREDA!

Vulin je rekao da bi Incko morao da pokuša da pokaže da poštuje srpske zrtve i u Drugom svetskom ratu kao i u jugoslovenskim ratovima
Objavljeno:

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je porediti Dan Republike Srpske sa osnivanjem Nezavisne Države Hrvatske velika i teška uvreda za sve žrtve NDH.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! - To je uvreda za svakog potomka pobijenih Srba, Jevreja, Roma, za svaku nevinu žrtvu umorenu u Jasenovcu, Gradiškoj, Jadovnu, Prebilovcima - rekao je Vulin. Prema njegovim rečima, neshvatljivo je da predstavnik međunarodne zajednice u BiH sa takvom lakoćom poredi RS sa kvislinškom tvorevinom u kojoj su ubijene stotine hiljada Srba. - Gospodin Incko bi morao da pokuša da pokaže da nije visoki predstavnik za RS već da je tu zbog BIH kao što bi morao da bar pokuša da pokaže da poštuje srpske zrtve i u Drugom svetskom ratu kao i u jugoslovenskim ratovima - rekao je Vulin, poručivši da od Incka očekuje da se izvini za duboku uvredu koju je naneo RS, Srbima ali i svim potomcima žrtava NDH.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.