NARODNA POSLANICA POSETILA MESTO NASTANKA SLOBODNE SRBIJE: Potpuno ODUŠEVILA NAŠ NAROD, nižu se komplimenti! (FOTO)
Foto: Instagram

NIKO NIJE OSTAO RAVNODUŠAN

NARODNA POSLANICA POSETILA MESTO NASTANKA SLOBODNE SRBIJE: Potpuno ODUŠEVILA NAŠ NAROD, nižu se komplimenti! (FOTO)

- Ovde je Srbija podigla svoju glavu, ovde je Karađordje rasplamsao srpsku hrabrost, posle vekova patnje. - navela je ona između ostalog fotografijama na kojim pozira ispred spomenika.

Objavljeno: 13:08h

Jedna od najvećih nada domaće političke scene, narodna poslanica Socijalističke partije Srbije, Dubravka Kralj, nedavno je posetila znamenito mesto Orašac, spomenički kompleks posvećen prvom srpskom ustanku, koji se nalazi u naseljenom mestu Orašac kod Aranđelovca.

Mnogi su oduševljeni koliko je njena borba za srpski narod i Srbiju neiscrpna inspiracija i blagoslovena, a za njihovo zadovoljstvo, sreću, slogu i jačanje će uložiti besprekorni trud, napor i neprestani rad, a upravo ju je to svrstalo među najomiljenim političarkama u našem narodu.

- Ovde je Srbija podigla svoju glavu, ovde je Karadjordje rasplamsao srpsku hrabrost, posle vekova patnje. Juče sam posetila to slavno mesto, ponosna na naše pretke, jer bez njihove borbe ovo nebo ne bi bilo isto. Ne bi imalo sjaj i širinu koju samo sloboda može da podari. - napisala je ona uz set fotografija sa pomenutog mesta, a javnost nije mogla da odoli a da ne udeli komplimente apropo njene prirodne lepote i harizme.

Inače, ona je jednom prilikom u intervjuu za naš portal uputila snažnu poruku svim mladima: - Pravi put je samo put učenja, truda, rada i poštenja. Korak tim putem se uvek, pre ili kasnije isplati, dok se prečicama lako zaluta. - istakla je Dubravka.

Podsetimo, Dubravka je završila sa odličnim ocenama Pravni fakultet u Novom Sadu. Bavila se advokaturom a sada je narodna poslanica izabrana kao treće ime na izbornoj listi SPS - JS.

1 / 7 Foto: Instagram

Bonus video:

02:12

OVO SU NAJMLAĐI POSLANICI U SKUPŠTINI SRBIJE: Nikola Lazić je student i ima samo 21 godinu (KURIR TV)

(Espreso/E.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.