Drobnjak: Konkurisaću za mesto direktora Puteva Srbije!
Foto: Fonet

Hoće novi mandat

Drobnjak: Konkurisaću za mesto direktora Puteva Srbije!

"Posao Vlade je da postavlja i smenjuje direktore, moj posao je održavanje i gradjenje puteva. U medijima da su me 100 puta smenjivali, oni bolje znaju od Vlade", rekao je Drobnjak
Objavljeno:

Vršilac dužnosti direktora Puteva Srbije, Zoran Drobnjak danas je kazao da će konkurisati za mesto direktora u tom javnom preduzeću kada bude rapisan konkurs.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Drobnjak je za televiziju N1 rekao da će ove godine biti raspisan javni konkurs za izbor direktora Puteva Srbije i da je njegova preporuka to što posao održavanja puteva radi 30 godina i sve što je uradio za 10 godina koliko je u Putevima. On je kazao da je od 2011. godine v.d. direktor Puteva Srbije, odnosno u mandatu pet vlada. "Posao Vlade je da postavlja i smenjuje direktore, moj posao je održavanje i gradjenje puteva. U medijima da su me 100 puta smenjivali, oni bolje znaju od Vlade", rekao je Drobnjak. Naveo je da ga premijer Srbije Aleksandar Vučić nije kritikovao na sednici Vlade jer, kako je rekao, zna odlično kako Putevi Srbije rade i zadovoljan je. "Sreća je moja da je Zorana (Mihajlović) ministarka, ona je toliko zahtevna da gleda svaki zarez, svaki dan nas proziva da završimo ono što smo započeli. Zadovoljni su i zato me nisu ni smenili. Ja radim ovaj posao 30 godina, glupo je da ga ne znam, ne bih ga ni radio da ga ne znam. Ko ne zna posao ne treba ni da ga radi, naročito direktori", istakao je Drobnjak.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.