VLADIMIR ĐUKANOVIĆ U USIJANJU: Šta kaže na optužbe Nebojše Stefanovića? Zbog čega se odlučio da zastupa Hrkalović?
Silvija Slamnig, Foto: Kurir tv

kurir tv

VLADIMIR ĐUKANOVIĆ U USIJANJU: Šta kaže na optužbe Nebojše Stefanovića? Zbog čega se odlučio da zastupa Hrkalović?

Odbacio je sve optužbe koje je Hrkalovićeva navela, a za vezu sa mafijom je označio upravu nju, tvrdeći da je bila na odmoru u Izraelu sa vođom kavačkog klana

Objavljeno:

Nakon što je bivša državna sekretarka u MUP Dijana Hrkalović iznela teške optužbe na račun nekadašnjeg ministra policije Nebojše Stefanovića, stigao je njegov kontra odgovor u roku od 48 sati.

U video obraćanju s naslovom "razobličavanje laži", Stefanović je kao glavnog krivca za kreiranje prethodnih optužbi označio Vladimira Đukanovića, advokata i člana Predsedništva SNS, inače pravnog zastupnika Dijane Hrkalović. Stefanović je rekao da Đukanović štiti svoje biznis interese i da vrši pritisak na sudstvo i direktno utiče na izbor sudija. Odbacio je sve optužbe koje je Hrkalovićeva navela, a za vezu sa mafijom je označio upravu nju, tvrdeći da je bila na odmoru u Izraelu sa vođom kavačkog klana!

Kada će ova afera da se preseli u Tužilaštvo? Ko sve treba da bude saslušan? Zašto aktuelni ministar upire prstom u Vladimira Đukanovića? Zašto je Vladimir Đukanović prihvatio da bude pravni zastupnik Dijane Hrkalović?

Gost Usijanja:

Vladimir Đukanović, advokat i član Predsedništva SNS

Urednica i voditeljka Silvija Slamnig

Ne propustite Usijanje od 19.20 časova na Kurir televiziji!

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.