UDAR IZ HRVATSKE NA SRBIJU: Zašto Zoran Milanović preti umesto da prizna i kazni zločine nad srpskom decom 1995?
Silvija Slamnig, Foto: Kurir tv

usijanje

UDAR IZ HRVATSKE NA SRBIJU: Zašto Zoran Milanović preti umesto da prizna i kazni zločine nad srpskom decom 1995?

Ovaj potez u kom Srbija traži samo pravdu, najblaže rečeno, pogodilo je predsednika Hrvatske Zorana Milanovića, koji je vrlo oštro krenuo u kontranapad uz pretnje i ucene

Objavljeno:

Srpsko Tužilaštvo za ratne zločine podiglo je optužnicu protiv četiri visoka oficira Hrvatske vojske zbog ratnih zločina u zločinačkoj operaciji "Oluja" 7. i 8. avgusta 1995. godine i naredbi avionskog raketiranja kolone izbeglica na Petrovačkoj cesti, kada je ubijeno 13 ljudi od kojih je šestoro dece.

Ovaj potez u kom Srbija traži samo pravdu, najblaže rečeno, pogodilo je predsednika Hrvatske Zorana Milanovića, koji je vrlo oštro krenuo u kontranapad uz pretnje i ucene.

On je rekao da "srpski političari imaju neinteligentno ponašanje s kojim nikada neće uspeti da uđu u Evropsku uniju i da je Srbija osiromašena i degradirana".

Zašto Zoran Milanović preti i ucenjuje umesto da prizna zločine nad srpskom decom 1995? Zbog čega hrvatske vlasti 27 godina nisu pokrenule istragu zbog zločina i ubijanja starih i srpske dece u izbegličkoj koloni? Kuda vode Milanovićeve pretnje?

Gosti Veselin Šljivančanin, pukovnik JNA u penziji Branko Lukić, advokat Ognjen Karanović, istoričar Centra za društvenu stabilnost Urednica i voditeljka Silvija Slamnig

Gledajte Usijanje danas od 19.20 časova na Kurir televiziji!

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.