HIT NA FEJSBUKU: Srbi prave doček Bogoljubu Kariću! (FOTO)
Foto: Facebook / Bogoljub Karić

duhovit smo narod

HIT NA FEJSBUKU: Srbi prave doček Bogoljubu Kariću! (FOTO)

O samoj popularnosti Karića dovoljno govori podatak da je već preko 1000 korisnika izrazilo zainteresovanost za dolazak na ovaj virtuelni događaj
Objavljeno:

Nakon što je Bogoljub Karić odlukama pravosudnih organa naše zemlje oslobođen svake krivice, i nakon što je najavio povratak u Srbiju poslednjeg dana ove godine, duhoviti korisnici interneta su napravili Fejsbuk stranicu pod nazivom "Doček Bogoljuba Karića ispred Skupštine Srbije".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

O samoj popularnosti Karića dovoljno govori podatak da je već preko 1.000 korisnika ove društvene mreže izrazilo zainteresovanost za dolazak na ovaj virtuelni događaj.

I ZVANIČNO: Bogoljub Karić više nije na poternici!

foto: Prinstcreen, Facebook

Podsetimo, nakon što je Tužilaštvo za organizovani kriminal dana donelo naredbu kojom je obustavilo istragu protiv osumnjičenog Bogoljuba Karića i drugih, zbog krivičnog dela zloupotreba položaja odgovornog lica, sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja Višeg suda ukinuo pritvor i naredio povlačenje poternice.

KARIĆ ZA ESPRESO: Sjajan je osećaj i iako spora - pravda je ipak dostižna! (FOTO)

Odluka je doneta budući da su obustavom istrage od strane postupajućeg javnog tužilaštva prestali da postoje razlozi koji su opravdavali zadržavanje okrivljenog u pritvoru, navedeno je u saopštenju Višeg suda u Beogradu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.