GRČIĆ SADA IMA NOVU FUNKCIJU! Napustio je EPS i postaće "desna ruka" NJIMA!
Milorad Grčić, Foto: EPS

SNAŠAO SE

GRČIĆ SADA IMA NOVU FUNKCIJU! Napustio je EPS i postaće "desna ruka" NJIMA!

Grčić je, podsetimo, ostavku podneo 12. januara ove godine. Pismo ostavke uputio je Vladi Srbije. Tri dana posle, Vlada ga je na sednici i razrešila

Objavljeno:

Grčić je prethodno, a posle ostavke, ostao da radi u EPS i to kao koordinator u kancelariji za odnose sa lokalnom zajednicom.

U međuvremenu je napustio ovu kompaniju i sada će obavljati poslove iz oblasti ekonomskog razvoja, urbanizma, obrazovanja i dečije zaštite.

Tako je navedeno u zvaničnom dokumentu odnosno rešenju o postavljenju pomoćnika predsednika opštine Obrenovac. Kako se navodi, Grčić će obavljati poslove pomonćika za vreme trajana i do isteka četvgorogodišnjeg mandata Čučkovića, a počev od 1. maja ove godine.

Milorad Grčić
foto: Beta / Miloš Miškov

Rešenje o novom postavljenju

Grčić je, podsetimo, ostavku podneo 12. januara ove godine. Pismo ostavke uputio je Vladi Srbije. Tri dana posle, Vlada ga je na sednici i razrešila.

Povod za odlazak Grčića sa čela EPS-a bila je havarija na TENT-u u Obrenovcu i delimično ispadanje sistema iz funkcije u noći između 11. i 12. decembra prošle godine.

Novi v.d. direktor EPS je Miroslav Tomašević, koji je prethodno obavljao funkciju izvršnog direktora za proizvodnju energije u ovoj kompaniji.

Tomašević je inženjer sa dugogodišnjim iskustvom rada u EPS koji je i ranije viđen kao čelnik ovog javnog preduzeća.

Godine 2017. bio je kandidat za mesto prvog čoveka energetskog giganta Srbije. Prethodno je bio i direktor za unapređenje sistema u TENT-u. Rođen je 1966. godine.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.