Martinović opleo po homoseksualcima, Maja Gojković mu skrenula pažnju: Pobogu, Ana je tu!
Foto: Zorana Jevtić

šaptačica maja

Martinović opleo po homoseksualcima, Maja Gojković mu skrenula pažnju: Pobogu, Ana je tu!

Šef poslaničke grupe SNS se, tokom rasprave o izboru Danice Marinković za članicu Odbora Agencije za borbu protiv korupcije, na sebi svojstven način osvrnuo na definicije i izvode istraživanja o homoseksualnosti
Objavljeno:

Na apel poslanice LSV Marinike Tepić da poslanici ne glasaju za izbor Danice Marinković za članicu Odbora Agencije za borbu protiv korupcije, šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović imao je interesantno viđenje koji su njeni razlozi za to.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, Martinović je, na skupštinskoj sednici u petak, ocenio da je glavna zamerka Marinkovićevoj što je ona udata i što ima decu i što je to navedeno u njenoj biografiji.

foto: Fonet

On je, zatim, čitao navode iz udžbenika koji su, kako je naveo, promovisali Bojan Pajtić (DS) i Marinika Tepić (LSV) osvrćući se na sebi svojstven način na definicije i izvode istraživanja o homoseksualnosti.

Poslanici su na to negodovali, a predsednica Skupštine Maja Gojković je, u stilu "dobrog druga šaptača na času", dobacila poslaniku vladajuće stranke da je na sednici i Ana Brnabić.

foto: AP

Podsetimo, ministarka Brnabić u petak je u Skupštini prisustvovala raspravi o setu predloga zakona. Na konstataciju Tepićeve da je Martinović upravo time uvredio i ministarku, Gojkovićeva je poslanici isključila mikrofon i odredila pauzu.

(Epsreso.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.